Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vehetek emo ruhákat Pesten?

Hol vehetek emo ruhákat Pesten?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 21:35
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
92%

New Yorkerben régebben volt egy csomó ilyen cucc ... nem tudom, hogy most mi a helyzet, elég rég voltam ott.

[link]

(nem vagyok emo, utálom azt a "stílust" még mielőtt valaki le "büdös imózna")

2009. aug. 30. 22:22
 2/40 Sexylady ***** válasza:
78%
emo-t akárhol... tele van minden ezzel a hülyeséggel...
2009. aug. 30. 23:02
 3/40 anonim ***** válasza:
60%
bármelyik boltba, de ha mész az utcán mind1ik lányon ilyet látsz.. sztem szénalmas..
2009. aug. 31. 00:15
 4/40 anonim ***** válasza:
95%

Pontosabban: mit jelent az, hogy emo ruha?

Az emo beállítottságú emberkék általában divatruhákban vagy olcsó tömegtermékekben járnak. A lényeg, hogy ne passzoljon egyik ruhadarab a másikhoz és bizarr legyen, feltűnő. Élénk színű nadrágok és pólók.

Ajánlom figyelmedbe a LAB, Rockstar, a deszkás boltokat a New Yorker és a C&A üzleteit. (árkategória csökkenő sorrendben).

Én külföldön vásárolok, a BAG és a Kingpin nevezetű boltban Bécsben, ott is vannak jó cuccok. Én az Innes nevezetű márkát preferálom, elég drága, de jó minőségű és jól néz ki. Egy fecske van minden cuccon:-)

Üdv.

2009. aug. 31. 00:59
 5/40 A kérdező kommentje:

nálam az emo ruha olyasmit jelent h vagy kockás vagy csíkos, vagy valami fura középnagy mintával vagy akár egy emo együttes nevével és megint csak egy mintával fekete vagy lila alapon

amm izéé... köszi... =)... akkormajd ezeken a helyeken fogok keresgélni ^^

2009. aug. 31. 01:44
 6/40 anonim ***** válasza:
91%

hát én összevissza mindehol vásárolok, nincs meghatározva hogy csak ebben a boltban van olyan ruha ami nekem bejön

am utolsó kommentelő jól írta , de a kérdező elég nagy pózer lehet :S

2009. aug. 31. 10:32
 7/40 A kérdező kommentje:
nemvok az xd csak nemrég lettem emo... és nem nagyon vettem még cuccokat... ezért nemtudom... ha pózer lennék akkor pl nem is ismerném az Airway bandát... meg az Asking Alexandria-t, Ten Second Epic-t, We Are The Ocean-t, stb-t... nemcsak a leghíresebbeket ismerem... mert tényleg emo vok ^^...és nemcsakzeneileg...^^ ámde nem hard emo vagyok ^^
2009. aug. 31. 17:55
 8/40 anonim ***** válasza:
78%
"csak nemrég lettem emo" na látod, ebből látszik hogy pózer vagy.
2009. aug. 31. 20:59
 9/40 A kérdező kommentje:
te meg egy k**sög fa*z aki ugy áll hozzá h csak te lehecc a világon az emo mert más csak egy pózer köc**g... képzeld tudom h hülyén fogalmaztam te m**sok... csak tudod van aki nem ért abbol h half emo vok meg stb... f*sz bunk*... amugysem ezvolt a kérdés...csak arra válaszolj amit kérdeztem...nacsá...
2009. aug. 31. 21:26
 10/40 anonim válasza:
58%

nem attól emo ruha valami hogy pöttyös vagy csíkos,kockás ezt tudni kell hordani és olyat találni ami a személyiségedhez is illik.

És attól hogy szerinted "ismeretlen" bandákat hallgatsz attól még nem vagy emo vagy halfemo. Le merném fogadni hogy 12 éves körül lehetsz =)

2009. szept. 1. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!