Hol vehetek emo ruhákat Pesten?
New Yorkerben régebben volt egy csomó ilyen cucc ... nem tudom, hogy most mi a helyzet, elég rég voltam ott.
(nem vagyok emo, utálom azt a "stílust" még mielőtt valaki le "büdös imózna")
Pontosabban: mit jelent az, hogy emo ruha?
Az emo beállítottságú emberkék általában divatruhákban vagy olcsó tömegtermékekben járnak. A lényeg, hogy ne passzoljon egyik ruhadarab a másikhoz és bizarr legyen, feltűnő. Élénk színű nadrágok és pólók.
Ajánlom figyelmedbe a LAB, Rockstar, a deszkás boltokat a New Yorker és a C&A üzleteit. (árkategória csökkenő sorrendben).
Én külföldön vásárolok, a BAG és a Kingpin nevezetű boltban Bécsben, ott is vannak jó cuccok. Én az Innes nevezetű márkát preferálom, elég drága, de jó minőségű és jól néz ki. Egy fecske van minden cuccon:-)
Üdv.
nálam az emo ruha olyasmit jelent h vagy kockás vagy csíkos, vagy valami fura középnagy mintával vagy akár egy emo együttes nevével és megint csak egy mintával fekete vagy lila alapon
amm izéé... köszi... =)... akkormajd ezeken a helyeken fogok keresgélni ^^
hát én összevissza mindehol vásárolok, nincs meghatározva hogy csak ebben a boltban van olyan ruha ami nekem bejön
am utolsó kommentelő jól írta , de a kérdező elég nagy pózer lehet :S
nem attól emo ruha valami hogy pöttyös vagy csíkos,kockás ezt tudni kell hordani és olyat találni ami a személyiségedhez is illik.
És attól hogy szerinted "ismeretlen" bandákat hallgatsz attól még nem vagy emo vagy halfemo. Le merném fogadni hogy 12 éves körül lehetsz =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!