Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel az első osztály...

Mit vegyek fel az első osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés

Segítséget szeretnék kérni tőletek! Sajnos a gimiben az "elitebb" osztálytársaim lenéztek, mert szegény voltam és most meg szeretném nekik mutatni, hogy mi lett belőlem. Azt akarom, hogy leessen az álluk, amikor meglátnak. Szexi szeretnék lenni, de csak bizonyos keretek között. Mit húzzak fel? Milyen legyen a hajam? Milyen smink? Kiegészítők? Segítsetek.

176cm, 72kg vagyok. Rézvörös a hajam, szeplőim is vannak és zöld a szemem. Az alakom is rendben van, de felszedtem pár kilót 5 év alatt (10-et).

Ne értsetek félre, nincs gond az önbizalmammal, csak tudatni akarom velük, hogy én is érek annyit mint ők, sőt többet is.

Előre is köszönöm

2009. aug. 30. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Ebben a klippben nagyon jó nőcis ruhák vannak: http://www.youtube.com/watch?v=B0eOpXxeRe0

(Természetesen nem az aranyra gondoltam)

Szerintem ilyesmi ruhákkal tuti befutó lennél:)

Már énis alig várom hogy készüljek a saját osztálytalálkozómra:)

2009. aug. 30. 20:18
 2/7 anonim válasza:

[link] az egyszerű fekete szerintem mindig bejön. az a miniruha nekem nagyon tetszik=)

sok szerencsét, biztos le fogod őket nyűgözni :D

2009. aug. 30. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy szép szolid csípőbevarrásos (vékonyít) fekete koktélruhát:)

A sminkben inkább törekedj arra, hogy ne nagoyn látszon hogy smink van rajtad, mert ha sok smink van rajtad az azt jelenti hog ybűnronda lettél alatta :)

Mutasd meg nekik:)

2009. aug. 30. 20:47
 4/7 anonim ***** válasza:

szerintem valami olyan ruhát vegyél fel, ami egyszerű, de nagyszerű, szóval látszik, hogy azért stílusos. nem ilyen csilli-villi, hanem egy szimpla ruha, azon is látszik a minőség.

a haj nekem hullámosan tetszik a legjobban ilyen természetes hullámos:)

a zöld szemed pedig nagyon különleges, szóval azt kéne hangsúlyozni, fekete szemhéjtus, szemceruza, füstös szemek...a kevesebb több, abból is csak mértékkel:) és a szádra átlátszó, de csillogó szájfény.

sok sikert, jó szórakozást!

2009. aug. 30. 22:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem a vörös hajadhoz és a zöld szemedhez nagyon menne egy sötétzöld ruha. Én a helyedben szűkebb fazonút választanék, nőies alakod lehet a leírásból legalábbis úgy tűnik és ezt emeled is ki!

Egy sötétzöld, fényes anyagú, térd fölött végződő szűk ruci szerintem nagyon figyelemfelkeltő lenne! Hozzá fekete tűsarkú cipő, fekete táska és a szemed legyen füstös, tussal húzd ki és a hajad inkább göndör vagy hullámos. Ékszerek közül vagy ezüst vagy fekete bizsu, ha van valami menő nyakláncod.

Sok sikert és jó szórakozást!:)

2009. szept. 12. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:

A sminket ne túlozd el, elég csak szájfény/rúzs szempilla festék, esetleg ha nagyon szereted, akkor szemhéj festék.

A Hajadat mosd meg, és engedd szabadon :D Bár ahogy tetszik.

Végül is, szerintem az lenne a legmenőbb, ha laza lennél, és természetes. Elegáns, de mégsem túlzottan hivalkodó, hogy megmutasd, sz*rsz rájuk nagy ívben, egy sikeres és fantasztikus ember lettél! :) De legtöbbet azért csak az árul el, ahogy az ember beszél.

2009. szept. 13. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Én a fekete- fehér szinkombináciora esküszöm :D

Szerintem nagyon divatos tud lenni.

Sminked legyen természetes, esetleg szemedet kiemelheted jobban, ha ugy gondolod.

Igy kép nélkül elég nehéz.

De ne ess semmiben tulzásokba

2009. szept. 13. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!