13 éves lánynak kell melltartó?
Figyelt kérdés
Én hordok mert szükségem van rá de sokan mondják h ne hordjak mert az megállitja a növekedést igaz ez?2009. aug. 30. 12:47
1/12 anonim 

válasza:

Aki ilyeneket mond, főbe kellene lőni... Ha saját érzésed szerint szükséged van rá, hordd! A mell nagysága nem függ attól, hogy hordasz-e melltartót, az, hogy 30 évesen lógni fognak-e a melleid, az igen.
2/12 anonim 

válasza:

megállítja?? hahaha ezt a marhaságot.. bocsi, de jót nevettem xDDD
3/12 anonim 

válasza:

Ez jo tányleg,:D
Nyugodtan hordjad, nem fog megállni a növekedésben!
5/12 anonim 

válasza:

Jaj, Istenem! Ha megállt volna 13 éves koromban!!! Milyen boldog is lennék ma. :D
Nem lenne kész tortúra minden melltartó vásárlás!
Ha szükséged van rá, akkor hord nyugodtan. Nem az életkor, hanem a mell mérete határozza meg, hogy kell-e vagy sem. És akit bőkezűen láttak el, az bizony hordjon, mert nem áll meg a növésben, de a gravitáció jobban hat rá.
6/12 A kérdező kommentje:
hát thx minddenkinek :):)
2009. aug. 30. 13:51
7/12 anonim 

válasza:

Szerintem 31 éveseknek se kéne. Hülyeség, ha Isten azt akarta volna hogy valami tartsa, teremt bele csontot, ha meg azt akarta volna hogy ne látszódjon, eleve meg se teremti.
Éljen a természetesség! Bár talán már csak Peruban, vagy Indonéziában van ilyen. :)
8/12 anonim 

válasza:

Szerintem csak akkor hordj melltartót,ha kényelmetlen vagy kellemetlen ha nincs rajtad. Addig örülj amíg nem kell hordanod... Inkább anyag "top"ot hordj...
10/12 anonim 

válasza:

Hordj ha nem akarod ,hogy az iskolában a fiúk egész nap bámuljanak ! meg különben is ha nem hordasz egy idő után megereszkedik !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!