Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kétnapos osztálykiránduláson...

Kétnapos osztálykiránduláson milyen hálóruhában alszotok? 13/L

Figyelt kérdés
Úgy értem, pizsama, hálóing, bugyi, nagypóló, bugyi melltartó? Mit ajánlanátok. Tudom,hogy még kicsit korai, csak most hirtelen eszembe jutott. :)
2013. jan. 17. 18:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Ha így jobban tetszik, milyen ruhát viseltek tisztálkodás után. Úgy szeretem, mikor valaki a dolog lényegét ragadja meg.. Értelmes segítséget nem tudsz adni, csak lesajnálni. Kicsit ciki aludni? Nem fogok hajnalig idétlenkedni az éretlen osztálytársaimmal, akkor inkább köszönöm, alszok. Pont az érdekel engem, hogy te mit tartasz cikinek vagy aranyosnak..
2013. jan. 20. 19:19
 12/14 anonim ***** válasza:
hát általánosba tényleg nagyon gyerekes még mindneki.majd gimibe nem fogsz aludni:D
2013. jan. 20. 19:59
 13/14 anonim ***** válasza:
ha úgysem leszel az idétlen osztálytársaiddal akkor mit érdekel hogy miben alszol?csak elmondtam a véleményemet, hogy ne ott nevessenek ki ,hogy nyolckor elmész aludni.Direkt odaírtam hogy aranyos mert nem akartalak megbántani.egyébként meg az életben még ezerszer fogsz olyannal találkozni,hogy őszinte valaki,készülj fel rá.
2013. jan. 20. 20:18
 14/14 anonim ***** válasza:
75%

Aludni osztálykiránduláson?:D

Mi hülyülünk,bulizunk:D+gumicukor party:D

Az ofő nagyon laza ,így azt csinálsz amit akarsz csak ne veszítsd el a fejed:DDDD

2013. febr. 16. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!