Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kit idegesít még rajtam kívül...

Kit idegesít még rajtam kívül a szoknyamániás 20/f?

Figyelt kérdés
Minden egyes válaszából azt szűröm le, hogy a csak szoknyát viselő lányok/nők az értékesek, ők számítanak csak nőnek. Ez pedig zavar nagyon. Nekem például nem állnak jól a szoknyák, akkor már nem is vagyok ember?
2013. jan. 17. 18:44
 1/8 anonim ***** válasza:
21. amúgy igazad van. egyszer írtam ki vmi kérdést, mit vegyek fel egy fontos összejövetelre és akkor már jött a szoknyájával. szívesen megnéznék egy képet a csávóról amúgy, hogy öltözködik :D
2013. jan. 17. 19:02
 2/8 anonim ***** válasza:
33%

Csak a véleményemet írtam le. Soha nem mondtam azt, hogy "az nem számít nőnek, aki nem hord szoknyát".

Nálam fontos a megjelenés is, ennyi és nem több, amit a válaszaimból le lehet szűrni.

Ja, és én 21/f vagyok. A 20/f valaki más!

2013. jan. 17. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Engem baromira. Nem teljesen komplett, az biztos. (Mondom úgy, hogy szeretek szoknyát hordani.)

Mellesleg szeret itt mindenkit hülyének nézni, volt ő már minden, 20/f, 21/f, 22/f...

itt 22/f (6-os válasz): http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

Itt már érdekes, 20/f (3. válasz): http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

Tagadni kár, látszik, hogy ugyanaz az ember, ahogy alakulnak a %-ok. :D

2013. jan. 17. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
A véleményedet pedig leírhatod, de azt nem úgy kéne tenni, hogy mást megbánts vele..
2013. jan. 17. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:

"Először is köszönöm neked, hogy kérdéseddel megbizonyosodhattam arról, hogy vannak még olyan igazán értékes és különleges lányok is, mint te! Gratulálok ehhez a kiváló ízléshez, ez igazi kincs. Csak kérlek maradj meg ilyennek! :-)) Ne hagyd, hogy a mai "modern" világ átformáljon! Mindenkinek nem tetszhet az ember.

A kérdésedre válaszolva: persze, hogy mehetsz így suliba!

Biztosan te leszel a legszebb, legcsinosabb lány a suliban! :-)

20/f"

Számodra ettől lesz valaki értékes és különleges? Veled nagy baj van.. Megsúgom (és akkor most hagyjuk a kinézetet, mert ok, az rendben van, neked a szoknya tetszik lányokon), hogy ismerek nem egy lányt, aki szoknyában jár, és egy olcsó ribanc, és nem egy olyat, aki a farmerjében is egy értékes tündér. Hogy lehet belső értékeket ruhához kötni?? Mert külsőleg ok, hogy tetszik neked, de a belső az egy teljesen más, ruhától független dolog.

Na meg a csinosság.. Ezt megint csak honnan tudod? Lehet egy szoknyát viselő lány is bűnronda, és egy farmeres is nagyon szép.. A lényeg úgyis az arca, meg a test, ami a ruha alatt van..

2013. jan. 17. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Bizton állíthatom, hogy senki megsértése nem volt a célom.

Ha mégis ezt tettem, akkor elnézést kérek.

Én úgy gondolom, hogy a megjelenés sok információt ad egy ember belső tulajdonságairól. Ezért írtam, amit írtam.

Nem vagyok fetisiszta, csak szeretem azt, ha egy nő büszkén felvállalja a nemét. Tudom, hogy nem attól lesz valaki nő, hogy szoknyát hord, hanem ez sok minden mástól is függ. De a nőies megjelenés fontos számomra. Nem hiszem, hogy ezzel egyedül lennék.

2013. jan. 17. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Én ezt értem, és megértem. De Te meg értsd meg, hogy az ízlés az egyetlen, amivel nem lehet vitába szállni. Valakinek ez tetszik, valakinek az. Van, akinek a szoknya, van, akinek a farmer., Nincs egy "kizárólagos jó", ahogy Te itt hirdeted a GYK-n.

Amire Te azt mondod, hogy csúnya, nőietlen (farmer pl.), az lehet, hogy neked csúnya (más 1000 pasinak meg nem), de Te sosem így mondod, hogy NEKED nem tetszik, hanem sokszor bicskanyitogatóan, általánosítva, hogy márpedig az ronda, nőietlen. Hát nem, nem az. Egy gyönyörű nő farmerben is nő, egy gusztustalan rusnyaság meg szoknyában sem lesz sose az.. Ha Te ezt nem így látod, akkor de, fetisiszta vagy.

És, mint már említettem, a belső tulajdonság pláne nem függ egy ruhadarabtól, erre mintegy 20 példát mondok most rögtön a környezetemben.

Nem a véleményed a baj, hanem ahogyan azt közlöd, a stílusod, és az általánosításaid, hogy "oooooh, szoknya van rajtad, akkor Te biztos ritka értékes, különleges és csinos lány vagy!" Ugyan már.. Ne viccelj! De egyszerű lenne, ha egy ruhától függne az ember jelleme és gyönyörűsége!

Hozzáteszem, mondom ezeket úgy, hogy szeretek szoknyát is hordani, és farmert is.

2013. jan. 17. 22:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Igazad van, belátom. Tudod, igazából még nem volt kapcsolatom senkivel, ezért próbálok "fogódzkodókat" találni, ami alapján majd dönthetek később. És eddig úgy gondoltam, hogy a megjelenés lehetne az egyik ilyen dolog, ami alapján messzemenő következtetéseket vonhatnék le az illető jelleméről (mégis csak a külsőt látjuk meg először), de akkor még úgy látszik "éretlen" vagyok ehhez a dologhoz.
2013. jan. 17. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!