Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek bevállalhatom?...

Szerintetek bevállalhatom? Öltözködnek mások is így? 17/L

Figyelt kérdés

Nagyon imádom az ünnepi viseletet. Mindig nagyon várom, hogy az iskolába ünnepség legyen, és szépen felöltözhessek.

Szerintetek mehetnék így legalább 2-3 nap hétköznap is suliba?

Tehát: Fehér (vagy más egyszínű) blúz, fekete ünneplő szoknya (nem mini), 4-5 cm-es magassarkú.

Anyut kérdeztem ő azt mondta, hogy nem igazán ajánlja mert akkor nagyon kell vigyázni a ruhámra, de ha ezt szeretném legyen.

Szerintetek nem fognak miatta csúfolni, piszkálni? Talán vannak más lányok is akik szeretnek így öltözni?

(egyébként nadrág szóba se jöhet, nem szeretem, csak szoknyát hordok)

2013. jan. 17. 17:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ha ezeket picit "variálod" lehet rá azt mondani hogy egyfajta lolita irányzat és olyanban egyre többen járnak nálunk is,igaz csak animásek
2013. jan. 17. 21:10
 12/15 anonim ***** válasza:
Fekete szoknyához vegyél színes/mintás blúzokat, ha egyszerűbb a felsőd felvehetsz valamilyen mintás harisnyát is. A blúz fölé, ha hideg van vehetsz hosszujjú bolerókat, mégsem annyira komoly mintha kosztümfelső lenne rajtad. A szoknya pedig nem csak akkor elegáns ha fekete, bátran kereshetsz színeseket is, ha jól állnak a szűkebb/ceruzaszoknyák akkor akár bordót, sötétkéket, stb színűt is hordhatsz, ezeket már kombinálhatod akár fehér inggel is. Ha túl komoly, egyszerű az összeállítás esetleg feltűnőbb kiegészítőkkel lehet kompenzálni.
2013. jan. 17. 21:11
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

És akkor ez érdekes, mert én is animés vagyok :)

2013. jan. 17. 21:47
 14/15 anonim ***** válasza:
akkor gondolom nem kell magyarázni hogy milyen lolita stílusok vannak:D
2013. jan. 17. 22:02
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem :)
2013. jan. 17. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!