Most akkor mekkora a mellem?!
82 alul, 92 (néha 94) maga a mell, de egy helyen olvastam, hogy vízszintesben kell mérni, hogy a gravitáció segítsen. Na úgy 97-98.
Mindig 75/B-s melltartót hordtam, de tuti hogy nem jó, egyszerűen nem úgy illeszkedik, ahogy kellene.
Ez a táblázat azt mondja, hogy 80/B vagy 80/C: [link]
Volt olyan kalkulátor viszont, ami 80A-sat írt.
Ezt a kalkulátort pedig egyszerűen nem tudom felfogni: [link]
Ha csak a 92-őt írom be mellméretnek, akkor is D-s kosarat ad ki! Ha a 98-at írom be, akkor meg azt mondja hogy E-s. Oké ezek nem itteni méretek, de a lényeg hogy jóval nagyobb kosarat ír.
Szóval melyik az igaz? o.O
Hát nem tudom.
Nézzétek meg ezt akkor!
Itt is ilyen hatalmasakat ír. És ez már sehogy sem inch.
A 82 cm-ből jön hogy 80-as (esetleg 85-ös)kell neked. A kosarat meg szerintem próbálgatni kell, hogy melyik a jó.
Nekem van hogy szivacs nélküliből A kell, szivacsosból meg B. És ez egyfajta márkánál volt, de márkától, fazontól sok mindentől függhet. Szerintem nem kell mindenáron ragaszkodni ezekhez a táblázatokhoz.
Csak azért tettem fel a kérdést mert erre most nem tudok rájönni, hogy miért nincs egy egységes táblázat? Bizgatja az agyam, na. :D
Köszönöm a válaszokat.
Amint lesz lehetőségem elmegyek melltartót venni, és megírom itt az eredményeket. :D
Most nézem csak, nem is jól nézted a táblázatban. Ezt te linkelted.:
Ez alapján nem B vagy C, hanem A ! esetleg B a méreted.
Fent kikeresed a 78-82-t, viszed lentebb a 92-94 ig, és amellett A van. Hogy nézted te ezt C-nek?? :D
(7. válaszoló vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!