Mi csináljak a melltartóimmal? Folyton kibuggyan belőlük a mellem, akármilyet veszek!
Figyelt kérdés
75C-s mellem van egyébként. Szóval mikor felpróbálom őket akkor jól, ugrálok bennük meg mozgok össze vissza és tart rendesen, aztán meg veszem és ugyanolyan szar mint a többi :/ csomószor kell igazgatnom mert folyton azt veszem észre hogy már kint van mint a két mellbimbóm -.-'
Valami ötlet??
2012. szept. 28. 12:52
1/14 A kérdező kommentje:
*megveszem
2012. szept. 28. 12:59
2/14 anonim válasza:
Nem jó méretet veszel, valószinüleg nagyobb kosárra vagy nagyobb körméretre van szükséged.
3/14 A kérdező kommentje:
de hidd el felpróbáltam nagyobbat is de az nem jó...mondom ezeket meg felpróbáltam és ott tök jó, tart meg minden aztán kinyúlik vagy nemtom :/...
2012. szept. 28. 13:28
4/14 anonim válasza:
pedig ha jó méretűt veszel abból nem szabad kibuggyannia. nézz esetleg más fazonú melltartót. A pánt jó méretre van állítva?
5/14 A kérdező kommentje:
ha szorosra állítom , ha lazára akkor is szar. És jó a méret ez biztos.
2012. szept. 28. 13:38
6/14 anonim válasza:
Megértelek, ez nálam is probléma :/
Segíteni nem tudok, de remélem valaki ír valami hasznosat...
7/14 anonim válasza:
akkor mást nem tudsz mint hogy más kosár formát kipróbálni. Ha rajtad van a melltartó a hátadon hol van a hátsó rész? Fontos hogy a lapocka alatt legyen.
8/14 anonim válasza:
Szia nekem is ez volt amig kosarasat hordtam. Ilyen a mllformad. Gondolom neked sem kicsi.ne kosarasat hordj hanem csak merevitőst abban is vannak fiatalosak abbol nekem nem buggyan ki.es jol tart.jo sokaig tartott mig en is rajottem erre.
9/14 A kérdező kommentje:
Nekem azok nem tetszenek :/ push up-os melltartókat hordok csak. most kipróbálom hogy keresztbe teszem a pántokat, talán akkor jobban tart...
A lapockám alatt van a hátpántja.
2012. szept. 28. 14:40
10/14 anonim válasza:
Hát a push up melltartóban annyi szivacs van, hogy ha nagy a melled, akkor nem fér el a rengeteg szivacs mellett...
Talán ne push up-osat vegyél, és akkor nem buggyan ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!