igen, ízléstelenek parasztfalván, de ha kultisabb helyeken mozognál, akk nem tennél fel ilyen kérdést.
2009. aug. 30. 03:50
12/24 anonim válasza:
Én is ezen a véleményen vagyok.Már nem találok magamnak egy normálisan kinéző pasit sem,mert a legtöbb divat majom.Szerintem szörnyen nőiesen öltöznek,gondolok itt a rózsaszín felsőre,csillogó-villogó ruhák,szőrmés kabát stb...Már eltűntek az átlagosan kinéző fiúk.
2009. szept. 1. 18:35
13/24 anonim válasza:
Én kikérem magamnak a kérdésed... F/18
2009. szept. 3. 23:47
14/24 anonim válasza:
Szerintem is. De a legtöbb pasit nem is érdekli mit vesz fel, nagy részüknek az anyja veszi a ruháit. Akinek nem az meg úgy vásárol hogy bemegy az első boltba és megveszi amit először meglát. Nem is akarnak szerintem normálisan öltözni. Persze van néhány divatmajom, de azok meg épphogy túlzásba viszik a dolgokat azért néznek ki bénán... pl. csőgatya meg rózsaszín felső.
2009. szept. 7. 10:09
15/24 anonim válasza:
Nincs ízlésük a pasiknak...SEMMII!!!1 srácot ismerek akinek van de mégsem divatmajom...Ő az én pasim már 3 hónapja.xP
17/L
2009. szept. 7. 13:03
16/24 anonim válasza:
nem mindegyik,nagyon sok srácot szoktam látni akik (nagyon) jól öltöznek.:D
15/L
2009. szept. 7. 14:34
17/24 anonim válasza:
Én azokat a srácokat veszem észre inkább akik jól öltözöttek, legalábbis az ízlésemnek megfelelőek. Nem lenne jó ha mind egyformán ízlésem szerint öltöznének, egy az hogy egyhangú, másrészről úgy túl nagy a választék, én azt nem szeretem:D.
Amúgy akik a környezetemben vannak nem is feltétlen jönnek be mint pasi de attól még jól öltözöttnek tartom őket:D
2009. szept. 7. 16:27
18/24 anonim válasza:
A magyar sracok nagyon nem tudnak oltozkodni!! Utalom amikor ujattlan poloban jarnak hogy mutogassak az izmaikat--hanyinger! Egyebkent a termeszetuket sem szeretem es sosem jarnek magyar pasival! Meg szerencse hogy kulfoldi a ferjem .
2009. szept. 7. 21:10
19/24 anonim válasza:
teljesen egyetértek
jól öltözött pasit látni nagyon ritka
2009. szept. 8. 09:31
20/24 anonim válasza:
najó tisztelet a kivételnek :P
szoktam látni jólöltözött srácokat..de felénk inkább az ilyen ülepetérdiglógó gatyás repperek vannak..elmegy mellettük egy dekorativ csini lány és már az ábrázatárol leolvasni h azt hiszi h bejön a csajnak..vagy azok a rockerek akik nem törődnek pl a hajukkal mindennap metalicas pulcsi szakadt gatya párobalátni..fuuj..meg még a harmadik tipus..anyuciöltöztetmelegítőbemindennap "srácok":D
a többi tipussal kb nincs bajom..nekem bejönnek az tecktonikosok az emok meg a discosok :P<333
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!