Jó minőségű, ár érték arányú fehérneműt hol tudnék vásárolni?
Figyelt kérdés
Fogytam 6 kilót és leszeretném cserélni a fehérneműimet, alsóneműt, melltartót.. mindent. Viszont nem túl bő a keret rá, tehát egy Triumph-ban nem tudok vásárolni, bármennyire is szeretnék.2013. jan. 13. 10:58
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy merre laksz, de lehet, hogy meg tudod venni a Trriumph melltartót is. Biatorbágyon a GL outletben, többször vettem csodaszép melltartót 600-1000 meg 3000 forintért, így szerintem nem drága. Illetve pont most vannak leárazások, később még lejebb mennek az árak, így ki foghatsz ott is jó áron, szép darabot.
2/3 A kérdező kommentje:
Budapesten lakom, de köszönöm, megnézem akkor ha ott is leárazások vannak! :)
Esetleg lennének még tippek ?
2013. jan. 13. 12:00
3/3 anonim válasza:
Mindenhol vannak most leárazások(előző héten még voltak), pl. Allee-ban. Ott van Triumph, Women's secret, Intimissimi, Tenezis is, az összesben leárazás van(volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!