Hol tudnák szexi fehérneműt venni?
Nem tudnák, hanem tudnék!
Teljesen mindegy, ha szexit akarsz akkor a pasid nem a minőségét nézi, hanem, hogy milyen szexi.
Későn vettem észre, véletlenül félrenyomtam.
Számít nekem a minősége is, presztízs szempontjából is, ne is ''rongyolódjon'' el vagy menjen tönkre első mosás után és ne is viszkessek tőle (főleg ha nagyon szintetikus anyagból van).
Szerintem a szexshopokba elég gány minőség van horibilis áron!
Viszont h&m és new yorker termékei nálam nagyon bejöttek minőség és ár szempontjából! :-)
Mondanám még a triumphot,de az nagyon drága sztem...
Intimissimi-Tezenis üzletek, pl. Árkádban van egy jó nagy üzlet.
Vagy nézd meg ezt, szerintem jó: www.lemila.hu
Én is az Intimissimit és a Tezenist valamint a Victoria's Secret, Calzedonia, Triumph, stb. üzleteket ajánlanám.
Nem olcsó, de legalább tartós, jó minőség.
És ha belegondolunk, hogy manapság a nem leárazott fehérnemű alsókért egy new yorker/h&m/stb. kategóriájú üzletben is elkérnek 2.000-et legalább, és csöppet sem jó minőségű árút kapunk cserébe, akkor a fent említett fehérneműkre specializálódott üzletekben én nem sokallok egy 3.000-es alapárat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!