Tudnátok valami hasznos tippet adni melltartóügyben?
80-85C a melltartóméretem. gondban vagyok, mert a melleim viszonylag távol ülnek egymástól, és ezért egyszerűen nem találok olyan melltartót ami nem nyomná össze őket, így pedig egyszer lehajolok, vagy nyújtózkodok és már nem úgy áll ahogy kellene. kényelmetlen. volt valakinek hasonló problémája? arra is gondoltam már, hogy egyszerűen szétszedem a melltartóimat, és átvarrom én... de egyelőre ezt túl szélsőséges megoldásnak tartom:D
van valakinek bármilyen tippje ami a segítségemre lehet? akár olyan is, hogy milyen márkájú melltartót találok, aminek a kosarai közti távolság az átlagnál kicsit nagyobb.
Valószínüleg nem 80 C a méreted.
tudnod kell, hogy a boltokban az eladók szándékosan nagyobb kosárméretű melltartókat akarnak eladni, mert ezekből gyártanak többet. A gyártóknak nagyon sok pénz annyi féle méretet megcsinálni, ezért csak egy bizonyos "átlag"ból gyártanak tömegteremlést, ami elég kevesekre jó igazán. A nők 70-80% nem tartozik ebbe bele.
NAGYOBB HÁTPÁNTTAL NEM LEHET KIVÁLTANI A MEGFELELŐ KOSÁRMÉRETET.
A valóságban azonban nem csak A-tól D-ig vannak melltartódk, de létezik E, F, G, H, I, J stb is. Ez a kosárméret, vagyis maga a mell. Ez önmagában viszont még nem mond el semmi, hiszen nem mindegy hogy mekkora a test amin ez elhelyezkedik. Ehhez tudni kell a bordakosarad körméretét a melled alatt, azaz a melltertó méret szám részét (70, 75, 80, 85, 90, 95 stb).
Pár tipp a próbához:
Nézd át az otthoni kollekciót. Ami nem megy át a teszten, az állapottól függően mehet a kukába vagy a ruhagyűjtésbe.
Ne vegyél meg olyan melltartót ami nem megy át az alábbi tesztek mindegyikén.
-ha a legszorosabb csatnál bekapcsolva is bele tudod tenni 3-nál több ujjadat a hátpánt alá, akkor egy számmal kisebb hátpánt kell
-ha a melltartó hátulja felcsúszik, nincs egyvonalban az elejéve, szintén nagy a hátpánt
-ha a vállpántok fullra megvannak húzva de mégse tart, akkor is túl nagy a hátpánt
-ha a merevítő vas bevág oldalt, akkor kicsi a kosár. (a merevítőnek a hónod alatt, nagyjából fél úton kellene lennie, mert addig terjed a mellszövet amit tartani kell)
-ha elöl "dupla melled" van, akkor szintén kicsi a kosár
-ha felcsúszik, alul kifittyed a mell, akkor a kosár is kics, a pánt is túl nagy.
-ha a merevítő vas nem feszül neki a mellkasodnak minden ponton, akkor szintén se a kosár, se a hátpánt nem jó
-ha felemeled a kezed, a melltartó eltávolodik a testtől, szintén egy-két számmal kisebb hátpánt kell.
-ha a melled nem tölti ki a kosarat, akkor kisebb kosár kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!