Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a szegecses...

Szerintetek a szegecses blézer utcaszéli lányhoz illő?

Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 13:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Én még egy qurvát sem láttam ilyen cuccba,szóval nem.Amúgy,meg nem feltétlenül a ruhától lesz valaki qurva.
2013. jan. 12. 13:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Abszolút nem!! Főleg ha fiatal vagy, nagyon menő a szegecs bármilyen formában, persze a divat nem korfüggő:) Ezeket a lányokat úgy öltöztetik fel, hogy minél kvesebb ruha legyen rajtuk, nem is divat szerint, nem ez a lényeg, szóval a szegecses blézer szerintem elegáns is lehet, remek kiegészítője egy egyszerőbb ruhának vagy egy szoknyának egy sima felsővel, bátran viseld, nagy divat és nem, nem néz senki rosszlánynak. Csak persze ne vidd túlzásba, díszesebb blézerhez ne vegyél fel sok mintás, ezerszínű cuccot.
2013. jan. 12. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!