Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az úgynevezett "páwák" miért...

Az úgynevezett "páwák" miért kötnek belém az utcán, és röhögnek ki mindig amiért rocker vagyok?

Figyelt kérdés

Terepmintás nadrág, szegecses csuklószorító és nyakörv, lánc... ezeket hordom. Ecsetfejű rózsaszín dekoltázsos pólós letolt nadrágos bohócok mindig kiröhögnek, és beszólnak az utcán. (pl: Hogynéze'má'ki?!)

Csupán érdekel hogy mi indokuk van ilyen konformista mocskoknak belém kötni a külsőm miatt miközben ők még a nadrágjukat sem tanulták meg normálisan hordani?

2013. jan. 12. 11:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Rocker vagy, b@szod! Rohadtul ne hallgass mások véleményére!
2013. febr. 6. 19:15
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a korcsok véleménye, csak hogy mi a szart gondolnak ilyenkor.
2013. febr. 7. 20:31
 13/19 anonim válasza:

Használd lábtörlőnek az arcukat, és sétálj tovább. :D

Amúgy én nem értem, hogy miért kritizálnak másokat, előtte inkább tükörbe kéne nézniük. De remélem majd nyugdíjas korukra a régi képeiken fognak szörnyülködni, hogy hogy lehettek ilyen kiherélt majmok.

2013. febr. 7. 22:17
 14/19 A kérdező kommentje:
Tükörbe néznek eleget, és még mobillal is pózolnak benne...
2013. febr. 8. 21:44
 15/19 anonim válasza:
Néznek tükörbe, csak nem veszik észre magukat
2013. febr. 8. 22:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Ricsi, te vagy az?!
2013. febr. 9. 23:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Én is jártam már így, pedig én lány vagyok.... Mosolyogj, s megunják... Én általában fülessel járkálok, olyankor csak feljebb tekerem a hangerőt.
2013. ápr. 10. 11:54
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer nekem is beszóltak.

Az utca másik oldalán jöttek ketten én meg egyedül a másikon. Valamit beszólt én ránéztem, rámosolyogtam és végig követtem a szememmel amíg mögém nem értek. Azt a "szégyellem magam" nézést soha nem felejtem el amit láttam rajta. :D

2013. aug. 20. 03:45
 19/19 anonim ***** válasza:

Én magam is rendszeresen megkapom azt, hogy egyesek belém kötnek az öltözködési stílusom miatt.

Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, nyomorult emberek ezek. Szomorú élete lehet annak, akinek nincs jobb dolga, mint a más cuccaival meg a más életével foglalkozni.

Rendszerint ezek a szerencsétlenek képtelenek azt elfogadni, ha valaki másképp látja a világot, mint ők és mindenkire rá akarják kényszeríteni a maguk nézeteit. Nevetséges bohócok az ilyenek.

2022. aug. 6. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!