Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem jók rám? Eddig...

Miért nem jók rám? Eddig 29-30-as voltam, most meg 33-as kéne?

Figyelt kérdés

Nem találok magamra farmert! Nem ilyen drágábbakra gondolok(10000), de nem is ilyen csöves félékre(2000)!

Nem vagyok vékony, kicsi felesleg van a combomon(de nem drasztikus). Eddigi farmerjaim 29-30-as méretűek, de egyszerűen nem találok olyat, ami nekem tetszik és jó is rám. Most a csőnacik tetszenek(mondom hogy nem drasztikusak a lábaim!), vagy az egyenes szárúak. Bő gatya és trapéz szóba se jöhet! Ilyen kicsit kopottas, de nem túl csicsás darabot szeretnék. Tudnátok segíteni?

Hol nézegessek?

14 éves lány, 163cm, 62kg

rockos/elegáns stílus

2009. aug. 28. 18:19
 1/8 A kérdező kommentje:
vagy hogy "dolgozzam le" a combomon a felesleget?
2009. aug. 28. 18:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Fiatalon még ne fogyókúrázz!

Egyébként az még nem jutott eszedbe, hogy lehet, hogy megnőttél?

2009. aug. 28. 18:47
 3/8 anonim válasza:
Kínai ruhák...nem jók a számozások...vagy nem tom, én fiú vagyok :D
2009. aug. 28. 18:47
 4/8 A kérdező kommentje:

Hát.. azt nem mondhatni hogy nőttem(össz. 2 cm)

igen, a számozások sokszor mások, de akkor is!!!

2009. aug. 28. 18:49
 5/8 anonim ***** válasza:
én 18/l vagyok,elég vékony,nem fogok leadni kilót, de pont két méret között vagyok ezért értem a problémádat! tapasztalat szerint az a farmer lesz jó később, amibe éppen bele tudom passzírozni magam, mosásnál mindig összemegy de aztán kirúgja magát! de sztem menj be több farmer boltba (ami direkt ilyeneket árul, ott mindenfélét megtalálsz),mert mindenhol másmilyenek, megéri felpróbálgatni!
2009. aug. 28. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
19:14-es vagyok: túl hosszú lére eresztettem, a lényeg,hogy farmercuccokat áruló boltba menj, ne egy vegyes ruhaboltba. mert ott készségesen próbálhatsz minden fajtából minden méretet,ami létezik :D
2009. aug. 28. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
én sárkány centerben szoktam venni, elég tartósak a farmerok, más ruhát nem is éri meg venni, 34-35ig szokták számozni, a szteccsekből 2 mérettel kisebb is jó, mint a normálokból, minden 2. kereskedő farmeros, a méretekkel ne foglalkozz, és nagyja egyenes szárút árul
2009. aug. 28. 22:30
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm!

puszi

2009. aug. 29. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!