Hány évesen kezdtetek el magassarkút hordani?
Már 2 éve ünnepekkor abba vagyok, de az csak egy egy nap!
12/L
én 16 éves vagyok de még sosem volt rajtam magassarkú..
mert 173 cm magas vagyok és zavarna ha a magassarkútól még magasabb lennék :/
ha érettségi bizonyítvány osztására behívnak fél 1-re kell várni 2 órát, és utána járkálsz a városban úgy 4 órát, majd kb 1 órára leveszed, hogy lefürödhess és elkészülj az érettségi bankettre majd újra magassarkút húzz, és a vacsi után elmész diszkóba, és hajnali 5-ig megállás nélkül táncolsz, szerintem többet a lábadra se kívánod...én legalábbis azóta nem húztam fel magassarkút...meg 4 évig a 2-3 órás szereplések-ünnepélyek után, amit végig kellett mindig állni, örülök, hogy nem kell felhúznom...
18/l
1x volt rajtam egy 3cm-es sarkú cipő, ballagáson, 1éve. na pofára is estem benne, lúdtalpam és gerincferdülésem van, és nem is az én style-om a dolog, szal' kerülök minden ilyen ultranőcis szerkót, a magassarkúval együtt. xD
másoknak persze lehet jóláll de az nem én vagyok xDxD
16/L
17 évesen, a szalagavatómon vettem először. Egyébként: ha tényleg nagyon nagyon nagyon muszáj volt; eddig a szalagavatómon, és a 2 ballagásomon vettem fel a magassarkút. Még esküvőn is, vizsgán is megoldottam hogy ne legyek magassarkúban, és nem is volt rossz az összhatás.
19L, rocker:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!