Hány évesen kezdtetek el magassarkút hordani?
Látom, a többi válaszoló elég korán:D Én akkoriban még fiús rocker voltam, utáltam a magassarkút. 14 éves koromban ünnepekre, alkalmakra húztam, mostanában elég gyakran viselem, mert formásabban a lábaim, ráadásul sikerült beszereznem egy annyira aranyos magassarkút, nagyon a szívemhez nőtt, még alváshoz sem szívesen veszem le:D
16L
16-17 akkor elég gyakran
mostanában ritkán 22 L
Nos, én már nem is emlékszem, olyan rég. Megdöbbentem, amikor két évvel ezelőtt egy majdnem akkora lány mint én örömmel mondta, hogy mostmár engedik a szülei, hogy magassarkút vegyen fel, és megmutatta az 4 centis sarkú cipőjét :D
19/L
én 15-6 évesen kezdtem el és 17-8 évesen szinte csak abban jártam, de már csak alkalmanként hordom, annyira nme szeretem.
22/l
Úristen milyen korán kezdtétek?:)
Én még most sem hordhatok.:S:S
Csak ünnepekre és ha a táskámban sikerül becsmpészni a suliba:D
14/L
12 évesen kezdtem, akkor csak alkalmanként. 15 éves koromtól kezdve csak abba járok.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!