Fiúk! Ti milyen kis táskát hordtok?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, amit suliba hordtok, hanem pl randira, amibe elteszed a pénzed, irataidat :)2013. jan. 11. 14:32
3/9 anonim válasza:
Én is a zsebembe pakolok. Általában telefon, lakáskulcs és pénztárca van nálam.
24/F
4/9 anonim válasza:
2. vagyok: Nadrág bal zseb teló, jobb zseb kulcs, farzsebekben zsebkendő. Kabát egyik zsebében az iratok a papírpénzekkel, másikban egy kis apró.
5/9 A kérdező kommentje:
és az ilyesmi táskák nem tetszenek?:)
2013. jan. 11. 15:49
6/9 anonim válasza:
Harmadik vagyok. Nekem nem tetszenek.
7/9 anonim válasza:
pont ilyen converse táskám van!:)
8/9 anonim válasza:
én nem hordok retikült, minden befér zsebbe.
21F
9/9 anonim válasza:
Sima katonai szimatszatyor. Legolcsóbb, elfér benne minden, de mégsem túl nagy, egyáltalán nem feltűnő (zsebesek talán nem mozdulnak rá), férfias, ha akarod mindenféle "felvarróst" varrathatsz rá, de ha simán hagyod, úgy a legjobb, én így használom.
Vatera tele van vele:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!