Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiaknak nyáron, pláne...

Férfiaknak nyáron, pláne fehér nadrág alá gáz a tanga? Én hordok néha.27/F

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 14:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
15%

1x láttam 1 srácot az 1ik kajáldánál ült, a nadrág lecsúszva,natúr vékonypántos fehér tanga kilátszott... 2 csaj le is fotózta, én is teljesen meghűltem , h létezik ilyen??!?!?! tudom h igen, de nem hittem h látok ilyet valaha.

bocs, de nagyon gáz, én soha (és szinte minden csaj) nem jönnék össze ilyen pasival. te szereted a fiús lányokat??? vagy mit szólnál ahhoz ha csaj boxert venne a farmer alá?!

2009. szept. 17. 20:15
 22/26 anonim ***** válasza:
15%
fehér gatya is gáz meg rózsaszin tapadós poló is :D:D sőt még a szőőrős kapucnis kabát is fiuknak +o(
2010. márc. 6. 22:18
 23/26 anonim ***** válasza:
80%

Persze tök gáz (mert a sok okos csak tudja)

Itt ülök a ház előtt a lócán 1930 óta és azt látom ,hogy egyre több a szemérmetlen nőszemély aki nem áltaja nadrágban kelletni magát,micsoda világ csúfsága ez,hogy nők nadrágot hordanak,mint a férfiak, hova lesz így a világ?

2011. szept. 3. 18:17
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Magyarország jelenlegi állása szerint gáz

DE,ha elég kitartóan kampányolsz mellette,szerencsés esetben még ötven év és elfogadott lesz!

Tudom - Így volt ez sok mindennel - először fikázták,aztán elfogadták - van amit nagyon meg is szerettek: pl a mobil telefont.De sok embertől hallottam az elején ő soha a kezébe nem vesz egy ilyen bunkofont, még ha az élete múlik rajta akkor sem!

Sajna korlátoltak az emberek.

2011. szept. 3. 18:31
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"fehér gatya is gáz "

Te beteg vagy !!!

Egy fehér nadrág mért lenne már gáz?

2011. szept. 3. 18:36
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem gáz. Én is tangát hordok évek óta, mondjuk én télen is. Sokkal kényelmesebb, nyáron nem izzadok bele, és barátnőm is imádja.

Szűkebb, feszülősebb nadrágok alá ez az egyetlen alsónemű amelyik nem nyom, és nem is látszik. Fehér nadrág alá fehér tangát szoktam venni, így nem néz ki bénán, mert nem is látszik. De ha mégis átlátszana kicsit, inkább egy tanga vékony háromszög pántja látszon, mint egy fecske, vagy egy nagy boxer.

28F

2012. jún. 10. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!