Férfiaknak nyáron, pláne fehér nadrág alá gáz a tanga? Én hordok néha.27/F
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 14:25
12/26 anonim válasza:
FÚÚÚJ! Egy féfi is legyen igényes, persze. De ne vegyen már fel tangát! Fogadjunk, még a lábad és a hónaljad is szőrteleníted?!
14/26 anonim válasza:
Én lány vagyok és én nem szeretem ha egy férfin tanga van főleg nem úgy, hogy még át is látszik. Alapjába véve ha tangát hordasz mert kényelmes és több helyed van hord azt de semmikép ne vegyél rá fehér vagy átlátszó nadrágot mert ha átlátszik az nem csak gáz hanem gusztustalan is lesz.
15/26 anonim válasza:
Véletlenül nem te hordod a rózsaszín pólót is? egyre több hülye kérdés van 27/F-fel....
16/26 anonim válasza:
Számomra nincs visszataszítóbb egy fehér nadrágos, lábujjközti papucsos tangás pasinál. De ez csak az én véleményem, és mindenki azt hord amiben jól érzi magát. Biztos sokan az én öltözékemben is találnak kivetnivalót.
17/26 anonim válasza:
Ha azt akarod,hogy az emberek megbámuljanak és rajtad röhögjenek + le b.zizzanak akkor vedd fel.Hidd el szemetszúrna az embereknek rögtön!Nagyon gáz,egy férfi ne hordjon tangát,ha meg mégis hord akkor inkább ne mutogassa.
18/26 anonim válasza:
szerintem a kedves kérdező unatkozott és szórakozni akart egy kicsit a felháborodott emberek válaszainak sokaságán :P Én mondjuk jót szórakoztam rajta
19/26 anonim válasza:
Hát most nem tudom hogy sírjak vagy nevesek? Írtó gááááááz :D::D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!