178 cm vagyok, vettem egy 6cm talpú cipőt, nekem nagyon bejön, de nem gáz, hogy így még magasabb leszek? 23/L
szerintem egyátalán nem ;)
én 175cm vagyok és csak 14 éves szóval még nagy valószínűséggel még nőni fogok, de bátran hordok én is 6-7 centis cipőket és én büszke vagyok a magasságomra
legyél te is büszke hogy ilyen szép magas vagy :)
szerintem egyátalán nem ;)
én 175cm vagyok és csak 15 éves szóval még nagy valószínűséggel még nőni fogok, de bátran hordok én is 6-7 centis cipőket és én büszke vagyok a magasságomra
legyél te is büszke hogy ilyen szép magas vagy :)
Én 173 cm vagyok, és még a 10 cm-es is simán felveszem, mert ha tetszik és abban érzem jól magam, akkor nem érdekel más mit mond, szentem is büszke légy a magaságodra 16/L voltam :)
(Éppen tegnap voltam egy 180 cm-es barátnőmmel egy cipőáruházba és marhaságból próbálgattuk a 10-15 cm- es cipőket. Oda jött az eladónő és egy másik vásárló és mondták, hogy, hihetetlen, hogy mennyire nőiesít és hogy milyen előnyösen áll. Szóval hajrá!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!