Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyen fel randira egy 24...

Mit vegyen fel randira egy 24 éves lány?

Figyelt kérdés
Amit gondoltam egy zöld pulóver fehér blúzzal. Szürke, bőszárú szövetnadrág. Egy nem túl magas sarkú, elől nyitott fekete cipő, hozzá pedig egy szürke-fekete kárómintás pamutzokni (nem túl vastag). Szerintetek jó összeállítás. Ez a legnormálisabb cipőm, de nylonharisnyával hideg. Vagy a zokni nagyon nem jó?
2013. jan. 8. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Bocs hogy ezt mondom, de a leírt összeállítást még otthon sem venném fel ahol senki nem lát. Nem hogy randira.

Persze nem mindegy milyen a stílusod, de inkább valami nőiessel próbálkozz, szoknya, vastag harisnya, stb. Zoknit ne vegyél fel semmiképp nyitott orrú cipőhöz.

2013. jan. 8. 16:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem nyitott orrú, rosszul írtam. Felül nyitott, elől zárt. Tehát olyan, mint a körömcipő.
2013. jan. 8. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne, ha esetleg tudnál képet mellékelni, mert így elmondás alapján nekem sem tetszik... És azt tudod, hogy hova mentek?
2013. jan. 8. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:

zöld-fehérrel, piros-fehérrel, lila-fehérrel... első randin nem próbálkoznék.

Ki tudja, focidrukker-e a fickó. :)

Egyébként a kárómintás zokni egy kicsit sok. Minek oda vonzani a figyelmet? Vegyél a cipőddel harmonizálót.

Tél van. Nincs egy zárt cipőd sem? Csizma? Bakancs?

Ha csak nem kifejezetten elegáns helyre mentek, nem érdemes teljesen más stílust hordani, mint amit máskor szoktál. Csak feszengéshez vezet...

2013. jan. 8. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt így tuti nem venném fel.Egy zárt, téli cipőt vagy csizmát vennék először is.Aztán szoknyát valami vastag harisnyával,vagy farmert.Hozzá egy szép pulcsi,kiegészítők és kész.Vagy vehetsz egy kötött ruhát csizmával.

[link]

[link]

[link]

2013. jan. 8. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló által linkelt 3. összeállítás nagyon jó lenne szerintem is! Egy olyasmi szoknya harisnyával és csizmával nagyon jól tud kinézni randin. (Meg amúgy is.)
2013. jan. 8. 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Mivel jelen pillanatban is szakad odakinn a hó, így én a félcipőtől én eltekintenék, s helyette valami melegebbet választanék. Hacsak nem akarod emlékezetessé tenni egy szép kis felfázással a randevút.

Jó lenne tudni, hogy hová mentek, mert egy színházba/operába másképp öltözik az ember mint egy teázóba.

Mit szólnál egy ilyenhez:

- skinny farmer

- hosszított felső/tunika

vagy:

- leggings

- csizma

- szoknya

- blúz

- kardigán

vagy:

- egyberuha

- leggings

- csizma

vagy:

- szövetnadrág

- felső

vagy:

- farmer

- felső

- kardigán

Ha mindenképp a tiédből kell összeállítanom, akkor a fehér blúz a zöld pulóverrel/kardigán vagy nem tudom mi/ jó, farmerrel és csizmával. Esetleg a csizmába belerakhatod a nadrág szárát.

Sok sikert!

2013. jan. 8. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!