Mit vegyen fel randira egy 24 éves lány?
Bocs hogy ezt mondom, de a leírt összeállítást még otthon sem venném fel ahol senki nem lát. Nem hogy randira.
Persze nem mindegy milyen a stílusod, de inkább valami nőiessel próbálkozz, szoknya, vastag harisnya, stb. Zoknit ne vegyél fel semmiképp nyitott orrú cipőhöz.
zöld-fehérrel, piros-fehérrel, lila-fehérrel... első randin nem próbálkoznék.
Ki tudja, focidrukker-e a fickó. :)
Egyébként a kárómintás zokni egy kicsit sok. Minek oda vonzani a figyelmet? Vegyél a cipőddel harmonizálót.
Tél van. Nincs egy zárt cipőd sem? Csizma? Bakancs?
Ha csak nem kifejezetten elegáns helyre mentek, nem érdemes teljesen más stílust hordani, mint amit máskor szoktál. Csak feszengéshez vezet...
Mivel jelen pillanatban is szakad odakinn a hó, így én a félcipőtől én eltekintenék, s helyette valami melegebbet választanék. Hacsak nem akarod emlékezetessé tenni egy szép kis felfázással a randevút.
Jó lenne tudni, hogy hová mentek, mert egy színházba/operába másképp öltözik az ember mint egy teázóba.
Mit szólnál egy ilyenhez:
- skinny farmer
- hosszított felső/tunika
vagy:
- leggings
- csizma
- szoknya
- blúz
- kardigán
vagy:
- egyberuha
- leggings
- csizma
vagy:
- szövetnadrág
- felső
vagy:
- farmer
- felső
- kardigán
Ha mindenképp a tiédből kell összeállítanom, akkor a fehér blúz a zöld pulóverrel/kardigán vagy nem tudom mi/ jó, farmerrel és csizmával. Esetleg a csizmába belerakhatod a nadrág szárát.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!