Hány év garanciát adnak egy Tísza cipőre? Megéri az árát?
Figyelt kérdés
Cipővásárlás előtt állok, tartósat szeretnék venni. Deichmannba nem bízom fél év garancia miatt. Kínaim néha jobban bírja. Nike,puma cipőm van, felemás tapasztalatokkal. Hol jól bírják hol hamar szétmegy.2013. jan. 8. 12:10
1/3 anonim válasza:
Garira nem emlékszem mennyi van, de én az első Tiszámat 6 évig hordtam (most játszós cipőnek használom), tavaly vettem a másodikat és imádom. Szerintem megéri az árát, mert tartós cipő.
2/3 anonim válasza:
Arra én sem emlékszem hány év garanciás.. de én táncos cipőt csináltattam.. 1 éve még csak de még egy karcolás sincs rajta.. (minden hétvégén használom..) barátnőmnek 7 éve van meg.. :)
Szóval szerintem igen..
3/3 anonim válasza:
Minden cipőre két év a szavatosság (nem garancia). Ha fél évet mondanak, az megtévesztő magatartás, és akár eljárást is vonhat maga után, de tudom, hogy nem ezt kérdezted. Csak azért mondom, hogy senki ne hagyja magát lerázni fél év után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!