18-20 éves fiúknak milyen ruhák jönnek be egy lányon? Mire mondjátok azt, hogy csinos, jól néz ki?
Nekem a szoknyák és az egyberuhák! Mindenféle fajtájú.
A kedvenceim a hosszú és rakott szoknyák, azok nagyon nőiesek és pompásak tudnak lenni! Persze a miniszoknyák is nagyon jók! :-)
Persze az ilyen szép, nőies külső csak akkor ér valamit, ha szívből jön! Azaz ha a bájos, nőies külső hasonló belsőt takar.
Kár, hogy szinte egy lány sem hord szoknyát manapság, még alkalomra se nagyon, nemhogy hétköznap. :-(
20/f
télen: szoknya, harisnya, hosszított pulóver, szövetkabát, csinos csizma, ami kicsit eláll a lábtól :). Nem szeretem: a pompomos-bojtos, ilyen-olyan sapkákat, sálakat meg nemtom én mit, mert komolytalan. A combcsizmákat, mert vagy eltakarja a lábat, vagy kurvs. A sötét. komor színekbe öltöző lányokat.
nyáron: egyberuha, szoknya, rövidnadrág. Cipő mindegy. Nem szeretem: flip-flop, kivillanó háj. Ja és a miniruhát sem - furcsa férfi szájából hallva, de nagyon kevés lányt látok ízlésesen hozzáöltözni. A barátnőmön szeretem csk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!