(19/F) Mi a véleményetek arról, ha egy férfi kedvtelésből gyűrűt hord?
Nem arany, nem eljegyzési gyűrű, semmi extra, csak egy egyszerű ezüst vagy valamilyen fémes színű gyűrűre gondoltam.
Nincsenek ferde hajlamaim, és nem is szeretnék annak tűnni! csak egyik példaképemen (Ryan Key) megtetszett (ő is 100% hetero)
Fülbevalót pl. számos férfi fülében látok, (nekem mondjuk az nem tetszik) a gyűrű is elmegy?:S Esetleg van annak jelentősége, hogy melyik kezeden hordod, mint pl. a fülbevaló esetében, hogy nehogy a jobb füledbe rakd mert akkor azt hiszik meleg vagy?
teljesen normális dolog és vannak pasik akiknek jól áll
ha tetszik akkor nyugodtan hord csak:)
Sztem semmi gond azzal ha gyűrűt hord a pasi, én csaj a hüvely ujjról hallottam hogy talán azon hordva még ilyen homoszexuális jelkép, de ebben azért nem vagyok biztos.
Exbarátomnak még én vettem gyűrűt, és egyáltalán nem tartom meleg dolognak ilyet hordani.
Am nekem a fülbevalóval sincs bajom ha ízléses, az zavar amelyikben vmi nagy csillogó kő van de pl láttam már csak ilyen adidas jelet is az tetszett.
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!