(19/F) Mi a véleményetek arról, ha egy férfi kedvtelésből gyűrűt hord?
Nem arany, nem eljegyzési gyűrű, semmi extra, csak egy egyszerű ezüst vagy valamilyen fémes színű gyűrűre gondoltam.
Nincsenek ferde hajlamaim, és nem is szeretnék annak tűnni! csak egyik példaképemen (Ryan Key) megtetszett (ő is 100% hetero)
Fülbevalót pl. számos férfi fülében látok, (nekem mondjuk az nem tetszik) a gyűrű is elmegy?:S Esetleg van annak jelentősége, hogy melyik kezeden hordod, mint pl. a fülbevaló esetében, hogy nehogy a jobb füledbe rakd mert akkor azt hiszik meleg vagy?
nekem tetszik :)
az én barátom is hord gyűrűt.
képet sajnos nem találtam :S
hátööhh...a gyűrűsujján hordja de mindig cserélgeti. Hol a bal hol a jobb kezén XD
Szerintem nincs velem semmi probléma. Van akinek kimondottan jól áll :)
17/L
Az én párom is hord. Igaz az olyan gyűrű, hogy együtt vettük még két éve egy nyaraláson és ugyanolyan volt az övé meg az enyém is :)
De amúgy ő nagyon szereti és jól is áll neki. Több férfit szoktam látni gyűrűt hordani. Nem gáz, bár szerintem a gyűrűs ujjon mutat a legjobban.
bocs... NEM illik hozzá
-előző voltam-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!