Ezek a srácok milyen stílust képviselnek? (kép)
Figyelt kérdés
Hip-hop vagy Rap vagy milyen stílus ez szerintetek?
Továbbá balról az első és jobbról a 2 spakája nektek is tetszik?
Snapback-nak hívják ezt a fajta sapkát googlizzon rá akit érdekel!
2013. jan. 4. 19:28
2/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem egy stílus, ez a divat, vagy már lehet nem divat, de volt nem rég... nekem nem tetszik, se a sapka, se semmi más rajtuk.
3/10 anonim válasza:
Ezeknek nem sok köze a hip-hophoz, ez tök átlagos/utcai/mainstream stílus...
4/10 anonim válasza:
It's nigga style!
Nem, csatlakozom az elottem szolokhoz, ez nem stilus :D divatstilus,pava stilus vagy nem tudom :D
5/10 anonim válasza:
Ezek kérlek szépen SWAG-ek. A Hip-Hop-hoz és a Rap-haz halvány közük nincs.
6/10 A kérdező kommentje:
értem köszi
2013. jan. 4. 22:36
8/10 anonim válasza:
Amúgy helyesbítek kicsit magamon, mert nem igaz hogy nincs közük a rap/hip-hop-hoz, mert vannak köztük akik szeretik a New School rapper(YMCMB, Wiz khaliafa stb...)
Amúgy akik osztják az öltözködésüket azok hogy öltöznek? Mert én se ugrálok ezért a stílusért, de klasszissal jobb mint akik tüdőig felhúzott mackó nadrágot hordanak, meg szandálzoknit.
9/10 A kérdező kommentje:
XDDDDD
2013. jan. 4. 23:15
10/10 anonim válasza:
Janoskians powa :D sima fullcap sapkák,már régóta vannak ,nem igazán divatnak mondanám a dolgot...rapperek/hip hop kedvelők használják,de mostanában már divat lett újra,mivel nem rég lett divat ebből a fullcapből a snapback kivitel,szóval állítható,és mindenféle NBL,NHL,MLB csapatoknak a sapkája lehetséges,legszélsőn a jobb oldalon asszem Chicago Bulls-os van:) nekem is majd jön meg,keresd ki, NBA/New Era/Mitchel&Mess/ snapback sapkák..nekem tetszenek a sapkák,és jól is néznek ki,valami jó fekete cipővel,szürke v fekete Skinny gatyával,meg vmi jó pulcsi és egész jól néz ki.. de sokan páváknak hívják ezeket akik így öltöznek,nem tudom miért,de nem is kell foglalkozni velük :) remélem segítettem valamit ezzel a kisregénnyel :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!