Emo vagy goth vagy rocker? Vagy ennek más neve van?
Szóval van egy srác, rock metál, de leginkább japán zenéket hallgat, rengeteg animét néz, igen vidám fajta srác, nem az a depis fajta.
Külsőleg: hoszzú haj, sokszor extrém szinekben mint kék, rózsaszín, piros meg mindenféle. Állandóan sminkeli magát. Ruhája hát nem tudom hogy lehetne leírni rendesen, néha szoknya, csatos bakancs(?), ilyen lányos dolgok, legtöbbször fekete, de színes dolgokat is hord.
Állítólag van valami neve a stílusnak, de elfelejtettem mert számomra elég ismeretlenek ezek. Talán valami ilyen japános dolog.
Aki nem tud semmi értelmes választ írni az inkább ne is írjon semmit.
JRock azon belül Visual Kei
Vagy Cyber Goth
de kérdezd meg tőle :)
Jóh későn válaszolok, de szeretnék én is állást foglalni ebben.
Szóval igen, gy visual kei-s srácról beszélgetünk. Néz meg néhány képet az Lm.C nevű zenekarról, gondolom hasonlóan nézhet ki. És csak azért mert valaki valamilyen stílust képvisel, nem biztos, hogy homo- illetve hetero sexuális, elvégre egy transzvesztita is lehet biológiai neméhez képest heterosexuális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!