Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyetemi gólyabálra mit...

Egyetemi gólyabálra mit szokás felvenni? (Lányok! ) Koktélruha, kisestélyi, vagy "csak" valami, ami elegánsabb, szóval mennyire kell kiöltözni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 00:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én a sajátomon nagyestélyiben voltam, csak olyan rucit választottam, ami alá nem kellett akkora abroncs. de láttam olyan csajokat, akik kisetélyiben voltak, igazából ez szerintem a helyi szokásoktól függ. kérdezz rá felsőbb évesektől! (PTE-s vagyok)
2009. aug. 26. 07:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Eddig ahány gólyabálon voltam, mindegyiken teljes volt a diverzitás. Van akin fekete naci, csillogós felső, van akin kosztüm, van akin kis és van akin nagyestélyi volt. De senki nem lógott ki a tömegből, szóval azt vedd fel, amit te gondolsz hogy jó lesz. Alkalom a kiöltözésre, úgyhogy hajrá lányok ;) Kevés ilyen van az életben sajnos :(
2009. aug. 26. 07:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Az igaz,de nekem sajnos nincs rá lehetőségem,hogy vagyonokat kiadjak egy estélyire,vagy egy koktélruhára.Mennyire lóg ki a tömegből valaki,aki csak simán elegánsan van felöltözve?
2009. aug. 28. 20:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Uccsó. Kicsit sem. Mondom, a lány akivel én táncoltam pl egy fekete nadrágban volt (nem farmer) és egy csillámos felsőben (az arcom csupa csillám lett tőle :D(kicsit magas volt a leány)).
2009. aug. 29. 07:40
 5/8 anonim ***** válasza:
én 12 ezerért kölcsönöztem a ruhámat, ha kicsit előbb jut eszembe, akkor már 8 ezerből is megúsztam volna...melyik egyetemre mész? 1.válaszoló
2009. aug. 29. 16:17
 6/8 A kérdező kommentje:
ELTE-BTK-s vagyok!
2009. aug. 29. 21:43
 7/8 anonim válasza:
Én is ELTE-BTK-s vagyok és még gólya is :) Nekünk gólyatábori őrsvezetőnk megmondta,hogy lányoknak kisestélyi, azaz koktélruha kell. De szerintem úgyis lesznek olyanok, akik nem öltöznek ki, amit meg is tudok érteni. Elég sokba tud kerülni egy koktélruha...
2009. okt. 25. 10:43
 8/8 anonim ***** válasza:

én most vettem a tallybe egy egyberészes ruhát, kockás és szatén..

3500ért

szóval hülyeéség h csak drágán lehet venni kis koktél ruhát

csak nem alakalmi ruha boltba kell nézni és ennyi:)

2010. jan. 21. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!