Egyetemi gólyabálra mit szokás felvenni? (Lányok! ) Koktélruha, kisestélyi, vagy "csak" valami, ami elegánsabb, szóval mennyire kell kiöltözni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 00:20
1/8 anonim válasza:
én a sajátomon nagyestélyiben voltam, csak olyan rucit választottam, ami alá nem kellett akkora abroncs. de láttam olyan csajokat, akik kisetélyiben voltak, igazából ez szerintem a helyi szokásoktól függ. kérdezz rá felsőbb évesektől! (PTE-s vagyok)
2/8 anonim válasza:
Eddig ahány gólyabálon voltam, mindegyiken teljes volt a diverzitás. Van akin fekete naci, csillogós felső, van akin kosztüm, van akin kis és van akin nagyestélyi volt. De senki nem lógott ki a tömegből, szóval azt vedd fel, amit te gondolsz hogy jó lesz. Alkalom a kiöltözésre, úgyhogy hajrá lányok ;) Kevés ilyen van az életben sajnos :(
3/8 A kérdező kommentje:
Az igaz,de nekem sajnos nincs rá lehetőségem,hogy vagyonokat kiadjak egy estélyire,vagy egy koktélruhára.Mennyire lóg ki a tömegből valaki,aki csak simán elegánsan van felöltözve?
2009. aug. 28. 20:28
4/8 anonim válasza:
Uccsó. Kicsit sem. Mondom, a lány akivel én táncoltam pl egy fekete nadrágban volt (nem farmer) és egy csillámos felsőben (az arcom csupa csillám lett tőle :D(kicsit magas volt a leány)).
5/8 anonim válasza:
én 12 ezerért kölcsönöztem a ruhámat, ha kicsit előbb jut eszembe, akkor már 8 ezerből is megúsztam volna...melyik egyetemre mész? 1.válaszoló
6/8 A kérdező kommentje:
ELTE-BTK-s vagyok!
2009. aug. 29. 21:43
7/8 anonim válasza:
Én is ELTE-BTK-s vagyok és még gólya is :) Nekünk gólyatábori őrsvezetőnk megmondta,hogy lányoknak kisestélyi, azaz koktélruha kell. De szerintem úgyis lesznek olyanok, akik nem öltöznek ki, amit meg is tudok érteni. Elég sokba tud kerülni egy koktélruha...
8/8 anonim válasza:
én most vettem a tallybe egy egyberészes ruhát, kockás és szatén..
3500ért
szóval hülyeéség h csak drágán lehet venni kis koktél ruhát
csak nem alakalmi ruha boltba kell nézni és ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!