Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csajok, ma ki hogyan öltözik...

Csajok, ma ki hogyan öltözik szilveszterre?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ki mit vesz fel, hogy lesz a haja, a sminkje.. szolidabb vagy inkább intenzív.. írjatok! :)
2012. dec. 31. 09:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
lövésem sincs:(((( nincs semmi ruhám,szóval nagyon kiöltözni nem fogok. farmer meg vmi felső
2012. dec. 31. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:

Rövid fekete passzos szoknya, lazább barackszínű felső betűrve, harisnya, fekete bokacsizma. Hajam hullámos lesz, a smink pedig a teljesen hétköznapi alapozó-szempillaspirál-szájfény kombináció.

Mindenkinek jó szórakozást estére! :)

17/L

2012. dec. 31. 13:23
 13/18 anonim ***** válasza:
rajtam is mini ruha lesz felül zöld alul pedig fekete virágmintás fekete harisnyával irtó jól néz ki :D
2012. dec. 31. 13:37
 14/18 anonim ***** válasza:

első vagyok..:D

Na hát a szolid sminkből pont az ellentét lett....:DDDD

2012. dec. 31. 13:38
 15/18 anonim ***** válasza:

Fekete gatya éés hozzá három lehetőség, még nem választottam:

- világoskék, kicsit átlátszó-csipkés felső (amúgy nem látszik át és kék melltartóval venném fel)

-fekete csíkokban csipkés póló (ez sem látszik át azért..:D)

-kék-fekete csíkos háromnegyedes ujjó pulcsi vagy póló vagy hogy hívják ezt. :D

a sminkem: kék szempillaspirál, és sötétkék, vagy fekete szemhéjpúder meg egy kis csillogós szájfény

2012. dec. 31. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez a ruha, csak épp feketében: [link]

fekete legging, hogy ne fázzak és egy fekete magassarkú csizma. A hajam be lesz göndörítve, és fekete, csillámos sminkem lesz műszempillával.

23/L

2012. dec. 31. 14:01
 17/18 anonim válasza:
Mi bálba készülünk, szóval egy csillogós szoknya, csőfelső vagy egy másik fekete ... zakóval.. a hajam göndörítve..meg egy kicsit erősebb smink.
2012. dec. 31. 15:44
 18/18 anonim ***** válasza:
mivel szabadtéren fogok szilveszterezni, nagykabát, egy aranyos sapi, begöndörített haj, tusvonal és spirál:):DD
2012. dec. 31. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!