Mit vegyek fel szilveszterre, ha házibuliba megyek?
Figyelt kérdés
Olvasgattam itt is és más weboldalakon is, de nem igazán tudom, hogy mit kéne felvennem szilveszterre egy házibuliba. A barátnőimet is kérdeztem ős pics@ruhába mennek. Szerintem túlzás egy kicsit, még diszkóba is nemcsak egy egyszerű falusi házibulia. Viszont a farmer póló kombót is hanyagolnám. A barátommal megyek neki is tetszeni akarok és kicsit szexi is szeretnék lenni. Kicsit erősebb alkatom van. Mit tanácsoltok?20L2012. dec. 28. 17:28
1/4 A kérdező kommentje:
*ők
2012. dec. 28. 17:30
2/4 anonim válasza:
én is házibuliba megyek és én latex nadrágot és egy szexi csőtoppot veszek fel :)
4/4 anonim válasza:
Fekete ceruzaszoknya mondjuk bordó vagy szürke harisnyával és fekete, szintén feszülős felsővel. Ha esetleg ez túl merész akkor én is azt tanácsolnám, mint az előző :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!