Illik-e ebben menni szilveszterezni?
Figyelt kérdés
A barátom társaságával újévezünk egy kibérelt szórakozóhelyen (kb. 50 fő) és erre az összeállításra gondoltam:
szerintetek illik-e ebben enni? Egyáltalán újévezésre való ez a kombináció?
Egy 15 éves lány. :)
2012. dec. 30. 13:31
11/23 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék, ezt a két képet az internetről töltöttem le. Nem pontosan ugyanilyen az én kombinációm, de majdnem. A ruha picivel hosszabb, a cipő sarka picivel alacsonyabb, de pár perc múlva lefényképezem magam benne és feltöltöm ide a képet :)
2012. dec. 30. 14:12
12/23 A kérdező kommentje:
2012. dec. 30. 14:17
13/23 anonim válasza:
Csinos nagyon.
Gondold át, amit a többiek írtak!
Mennyit fogsz inni, mennyire bírod a cipőt...
A szín is elég kényes: nem csak te fogsz inni, leboríthatnak, összekoszolhatnak...
14/23 anonim válasza:
nagyon csinos vagy :) szerintem lazán belefér egyszer van szilveszter nemde? :) nyugodt szivvel menj el benne nagyon dögös!! bocsi de nem 15-nak nézel ki... :D
15/23 A kérdező kommentje:
:)
2012. dec. 30. 15:00
16/23 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy ebben a ruhában.:)
21/n
17/23 anonim válasza:
szerintem nem 15 évesnek való ruha, de jól néz ki. a magassarkút viszont nem ajánlom bulira, mivel gondolom több óráig lesz rajtad, nem fogod tudni végig bírni.
18/23 anonim válasza:
Én nem venném fel, de szerintem jó. :) 15/L
19/23 anonim válasza:
Írt csinos vagy, nekem nagyon tetszik ez az összeállítás, még lehet, hogy a cipő is egész kényelmes lesz, annak ellenére, hogy magas a sarka. Én elsősorban azt gondolnám át, hogy az emberek, akik ott lesznek, mennyire "kulturáltan" buliznak, mert ha részegen össze-vissza fognak dőlöngélni a vörös borukkal az nem túl szerncsés a ruhádra nézve.
20/23 anonim válasza:
A te ruhád mintha hosszabb lenne mint a képen látható, ez így már jobb szerintem mint amit először linkeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!