Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Illik-e ebben menni szilveszte...

Illik-e ebben menni szilveszterezni?

Figyelt kérdés

A barátom társaságával újévezünk egy kibérelt szórakozóhelyen (kb. 50 fő) és erre az összeállításra gondoltam:

szerintetek illik-e ebben enni? Egyáltalán újévezésre való ez a kombináció?

[link]

[link]

Egy 15 éves lány. :)

2012. dec. 30. 13:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem nagyon csinos, nekem nagyon tetszik, én is felvenném. :) Ha nem titok, hol vetted azt a gyönyörű ruhát? 22/L
2012. dec. 30. 13:33
 2/23 ívy1 ***** válasza:
95%
Hát ez egy kicsit erős egy 15 éves lánynak,amúgy jó.
2012. dec. 30. 13:35
 3/23 anonim ***** válasza:
79%
attól függ kik lesznek a bulin. Ha rokonok idősebb emberek akkor nem valami jó választás viszont ha haveros buli lesz akkor nagyon okés:)
2012. dec. 30. 13:38
 4/23 A kérdező kommentje:

1.: Szegeden, egy kis butikban :)

2.:/

3.:haveros buli lesz :D :)

2012. dec. 30. 13:50
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem egy 15 éves lánynak való, de szép.

Ilyet meg még életemben nem hallottam, hogy újévezés :D BÚÉK!

2012. dec. 30. 13:51
 6/23 anonim ***** válasza:
78%
a cipő nem a legjobb választás, lévén hogy buli lesz,és hajnalig mulatni fogsz, 2 óra sem kell és megfogsz őrülni úgy fog fájni a lábad, hátad. A ruha meg 15 éves gyereknek nem rövid egy kicsit???
2012. dec. 30. 13:53
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
ha haveros lesz akkor nagyon jó össze állítás, de ne rúgj be nagyon mert összehányod azt a jó kis ruhát ;D 3. voltam :)
2012. dec. 30. 13:54
 8/23 anonim ***** válasza:
91%

Ilyen bulinál azt is mérlegeld, hogy egy kis alkohol után mennyire fogod tartani magad egy ilyen ruhában,

illetve

bírni fogja-e a lábad egész este egy ilyen cipőben.

Nincs annál csúnyább, mint amikor egy csinosan felöltözött lány annyira szétcsúszik, hogy...

Egy ilyen ruhában józanul is nehéz úgy ülni, hogy ne villants, hát még egy-két pohár után.

És az se túl szexi, ha pár óra táncikálás után, már csak sántítani bírsz.

Ettől függetlenül: szerintem "sok" ez a ruha egy 15 évesnek, főleg, ha már rendesen nőies vonalaid vannak.

2012. dec. 30. 13:55
 9/23 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha a barátod kellőképpen figyel rád egész éjjel, hogy ne keverjenek össze az út szélén munkaidejüket töltő lányokkal, akkor jó.
2012. dec. 30. 14:05
 10/23 anonim ***** válasza:
91%
Tetszik,de mivel majdnem minden nap magassarkúban járok,azt ajánlom neked,hogy vagy alacsonyabbat válassz,vagy vigyél magaddal egy másikat is.Nem fogod bírni egész éjszaka ebben a cipőben.Senki sem bírja :)
2012. dec. 30. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!