Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem tudom ilyen alakkal...

Nem tudom ilyen alakkal merjek-e felvenni sortot? Egyébként disco lesz, és nem tudom mit vegyek fel. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Szóval így nézek ki:

[link]

[link]

Hát van mit leadni és formálni...nyáron hordtam sortokat,de most nem tudom fel merjem-e venni,mert gólyatábor lesz és ott lesz este disco.Ugye nem ismerek csak 3embert aki ott lesz.Nem tudom ilyen alakkal fel merjem-e venni,vagy egyáltalán mit vegyek fel,mert nem szeretném,hogy rossz szemmel nézzenek rám azért mert így nézek ki.

Sosem voltam még discoba,mit szoktak oda felvenni?Szerintetek ilyen alakkal milyen nadrág lenne jó?

Szóval ilyen nadrágra gondoltam:

[link]

[link]

Kérlek őszinte,de normális válaszokat írjatok.A negatív kritikát is szívesen fogadom és tanácsokat is hogy mit vegyek fel.

Előre is köszi a válaszokat!

14/L

2009. aug. 25. 13:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy kövér!Nekem is ilyen alakom van!

Szerintem nyugodtan felveheted, ha szoktál ilyeneket hordani!

Nekem a második gatyó jobban tetszik!16/L

2009. aug. 25. 17:08
 12/17 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

el sem tudjátok hinni mekkora önbizalmat adtatok most nekem ezáltal.Én mindig ducinak látom magam,főleg a combom meg a hasam:( Ezért kérdeztem meg,sortot pedig azért hordom nyáron mert nagyon melegem van már 25°C-ban is,mostanában meg már inkább 35°C körül van...

Nekem is a fekete tetszik jobban,mondjuk az hosszú nadrág volt eredetileg csak mikor nővéremnek kicsi lett a hossza akkor levágatta rövidnadrágnak(: de ő nem hord rövidnacikat:D és így az enyém lett.

A fekete naci lesz rajtam:D

köszönöm a válaszokat!

2009. aug. 25. 17:34
 13/17 anonim ***** válasza:
jó bulizást;)
2009. aug. 25. 18:07
 14/17 anonim ***** válasza:
4%

nekem akkor is duci vagy!

most még elfogadható, de ha nem kezdesz valamit tenni az elhízás ellen, akkor 20 éves korodban...

na mindegy, további jó zabálást dagikám! :-)

2009. aug. 25. 18:23
 15/17 A kérdező kommentje:

utolsó előttinek köszi szépen,remélem nagyon jó lesz és keveset alszunk:P

utolsónak:

senki se mondta h nem kezdek el tenni ellene semmit,és nem vagyok dagi.Eddig sem kövérnek,daginak láttam magam hanem egy húsos lánynak,akin van bizony felesleg,de nem olyan sok.És képzeld teszek ellene,egyre kevesebb egészségtelen kaját eszem és mozgok is.Csak mivel még az elején vagyok nem látszik...

2009. aug. 25. 18:29
 16/17 anonim ***** válasza:
szerintem a másodikat vedd fel
2009. aug. 26. 00:53
 17/17 anonim ***** válasza:
sztem felveheted.
2009. aug. 29. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!