Hol lehet venni ilyen Gucci szemüveget? Egyébként mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
kerestem mindenhol de csak rendelőset találtam, amit nem fogok, csakis személyesen veszem meg. Valaki tud esetleg egy boltot?
2011. jún. 8. 17:42
1/5 anonim válasza:
Az a véleményem róla hogy csak a nevét fizeti meg az ember.
Drága napszemüvegekből már inkább ray-ban és police.
2/5 A kérdező kommentje:
hát igen gondolom a felirat elég sokba kerül rajta, de az általad említett márkájú szemüvegek között nem találtam ilyen stílusút, nagyon tetszik ez főleg pirosban vagy feketében
2011. jún. 8. 17:50
3/5 anonim válasza:
valóban sokat nyom rajta a márka, de hihetetlen. ez tényleg jó! ;)
4/5 anonim válasza:
Régebben én is vettem egy jó márkájú, elég dárga napszemüveget (ilyesmit), azt vittem el kirándulásra. Én letettem az ágyra, a barátnőimmel pedig bohóckodtunk és ráugrodt az egyik nem épp könnyű lány. Azt hittem ott fogok elájulni. Még most is nagyon sajnálom, mostmár úgy vagyok vele, hogy veszek olcsóbbat, lehet hogy nem olyan jó, de nem akkora tragédia ha tönkremegy.
5/5 A kérdező kommentje:
hú sajnálom a szemüvegedet, hát ez elég gáz helyzet lehetett igen.. idegességembe én is el is ájultam volna az biztos.
szerintem is tök jól néz ki, az Oakley és e között vaciláltam és bár tény hogy az oakley lencséje biztosan sokkal jobb de ennek a kinézete teljesen magával ragadott.
valaki tudja esetleg hogy a Avanglion - Pólus Center kínálatában vannak-e ilyen Gucci szemüvegek? vagy a legjobb ha egyből megyek az Andrássy út 23-ba?
2011. jún. 8. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!