Pánt és hátpánt nélküli melltartó?
Figyelt kérdés
Mi annak a melltartónak a neve, ha létezik egyáltalán, aminek pántja sincs, meg hátpántja sem? Olyan ruhához venném fel, aminek tiszte csipke a háta, és nem örülnék, ha melltartó látszódna alatta, viszont valamit szeretnék azért a mellemhez rakni.... Van ilyen dolog? Mi a neve? És hol lehet kapni?2012. dec. 29. 12:36
1/11 anonim válasza:
elvileg létezik, én láttam már. kétféle is eszembe jutott, ami neked jó lenne.
az egyiknek szilikon hátpántja van
a másik meg lényegében csak kosár
sajnos egyik nevét sem tudom
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtál, igen, most ahogy kiírtam a kérdést, bejött egy régebbi, egy bizonyos láthatatlan melltartóról. De azt írják, hogy csak nagyon kicsi mellre jó, az enyém meg 75 D és állítólag max A kosarat fog meg úgy ahogy...:S Valami olyat szeretnék, ami egyáltalán nem látszik, a szilikon hátpánt nem hiszem hogy nekem bejönne, a sima szilikon pántokat is utálom.
2012. dec. 29. 12:40
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! És te ilyet próbáltál már? Ez lényegében a láthatatlan melltartó nem? Ne haragudj hogy ilyet kérdezek, de ha próbáltad, mekkora a melled és jól megfogja?
2012. dec. 29. 12:44
6/11 anonim válasza:
Ez megmarad nagy melleken is, összefogja őket, de ha lógós melled van akkor az ebben is lógni fog.
7/11 anonim válasza:
Amúgy kínaiban is láttam ilyet valamelyik nap...
8/11 A kérdező kommentje:
Nincs lógós mellem:) Köszönöm a válaszokat!!
2012. dec. 29. 12:53
9/11 anonim válasza:
Én még nem hordtam ilyet, de majd szeretnék. Szerintem ebből megéri a minőséget választani. Én biztosan azt fogom.
Fehérneműboltokban biztosan van.
10/11 A kérdező kommentje:
Én most ezt néztem ki, pont olyan közép árkategóriának tűnik, ahogy így néztem...
Nem adnék ki érte rögtön 5-6 ezer forintot egy-egy nagyon márkás boltban, mert mi van, ha nem válik be, de azért a kínai minőségnél nyilván kicsit drágábbat vennék.
2012. dec. 29. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!