Berti12 kérdése:
Szerintetek ebben a cuccban lehet menni discoba?
2012. dec. 29. 12:12
2/18 anonim válasza:
Jó az a nadrág.
Attól függ milyen előkelő a hely, ha kicsit drágább,elitebb egy fehér inggel nagyon jól nézne ki,de ha nem,ilyen a hely, szerintem ez is jó.
3/18 anonim válasza:
Szerintem a felsőrészt mindenképpen cseréld le, a nadrágot is ha teheted, de a felsőt azt mindenképpen valami alkalmibbra :)
4/18 A kérdező kommentje:
köszi a választ (:
egy discoba mennék el szilveszterkor benne.
lesz 1 lány is aki tetszik nekem és nem szeretnék rosszul kinézni.
2012. dec. 29. 12:23
5/18 anonim válasza:
Ja, ha ott lesz a kiszemelt akkor inget és az övet szerintem cseréld le ;) (bőr, műbőr.. de ne a vászon)
6/18 D'a válasza:
azt a nyakláncot örökre felejtsd el..páwás..a fölső nemrosz :D a nadrág is felejtős..főleg azzal az övvel..
8/18 supra01 válasza:
Szerintem egyik ing jobb, mint a másik!
És a pulcsi is jó, mert szerintem az úgy is gyorsan lekerül, mert kimelegedsz a sok táncban:D
9/18 anonim válasza:
a kockás inget vedd fel ezzel a nadrággal, de más pulcsival:)
16/L
10/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :P
akk maradok szeritem akk marad a pulcsi
na de mind
2012. dec. 29. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!