Mi való egy 12-13 évesnek?
Figyelt kérdés
Nem tom hogy hol vásároljak ruhákat, mert úgy érzem hogy hozzám semilyen ruha nem illik.
Összefoglalva kéne egy hely ahol jó cuccok vannak.(lehetőleg olcson, és egyb. közvetlenül Budapest mellett lakok d-ny - on.
Ill.,hogy egy pár kiló (szinte észrevehetetlen) feleslegem van. Szóval milyen ruha illene rám magaságom 169cm. Nagyából ennyi ;) :) ;).
2012. dec. 27. 19:08
1/4 anonim válasza:
h&m gyerekrészlegén nézelődj pl. meg tescoban a cherokee vagy f&f vagy ilyesmi :) mivel gyerekvagy hordj magadhoz illő ruhát, ne akarj 12-13 évesen 16nak kinézni. lehet hogy egyesek azt hiszik hogy az a menő, de gondold csak végig. gáz ha 13 évesen 3 évvel idősebbnek akar kinézni az ember nem? :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!!! Bár néha más helyen ahol vásároltam már-már néha a felnőtt osztályon kellett ruhát venni nekem. Bár eszem ágában sincs 2-3 évvel. idősebbnek kinézni mert nem is szeretek feltűnő lenni!!! :)))
2012. dec. 27. 19:33
4/4 anonim válasza:
Terranova, Zara, H&M (én is ennyi idős vagyok és a gyerekosztályon nem találtam magamnak ruhát, pedig vagy 10 centivel kisebb vagyok nálad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!