Vicuska87 kérdése:
Szerintetek az Alkonyat film, való egy 12 évesnek?
Figyelt kérdés
Most ez az új trendi az iskolában... Általános iskola 5. osztály!2012. dec. 15. 11:41
1/21 anonim válasza:
Nem igazán láttam benne olyan jelenetet, amit egy 12 éves ne nézhetne meg. Vagy szerinted mi miatt nem jó?
(amúgy én már felnőtt vagyok)
2/21 anonim válasza:
A képvilág miatt akár nézheti is. Az értékrend, amit képvisel szánalmasan beteg, én emiatt nem támogatnám. De korhatárosnak nem korhatáros.
3/21 A kérdező kommentje:
Én is 25 éves vagyok, de megmondom őszintén nem láttam! Egyik rokonom ilyen alkonyat mániás.... kicsit aggódok..
2012. dec. 15. 11:50
4/21 anonim válasza:
Semmi nincs benne, amit nem nézhetne 12. évesen.
5/21 anonim válasza:
6/21 anonim válasza:
Szerintem ez a film semmilyen értékrendet nem képvisel, sem pozitívat, sem negatívat. Különösebb üzenete sincs. Csak egy film (méginkább mese). Láttam már jobbat és rosszabbat is. Nem hiszem, hogy egy tinire rossz hatással lenne.
Azt pedig végképp nem értem, hogy miért aggódsz egy olyan film miatt, amit nem is láttál. Van valami konkrét nyugtalanító a rokonod viselkedésében?
7/21 anonim válasza:
Nyugodtan megnézheti egy 12 éves. Vagy tetszik valakinek vagy nem, legyen az egy tini vagy akár egy felnőtt. De semmi olyan nincs benne, amit egy 12 éves ne láthatna.
9/21 anonim válasza:
Simán megnézhetik, semmi olyan nincs benne.
Annak idején kb mi is ötödikesek voltunk amikor nagy "sláger" volt az Interjú a vámpírral c. film.. kézről kézre járt a videókazi bent a suliban.. :)
10/21 anonim válasza:
Gyerekfüggő. Én pl. nem tartom jónak, csak 14 év felett, mert azért a film végén amit James csinál Bellával, az nem gyereknek való, már bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!