Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek az Alkonyat film,...

Vicuska87 kérdése:

Szerintetek az Alkonyat film, való egy 12 évesnek?

Figyelt kérdés
Most ez az új trendi az iskolában... Általános iskola 5. osztály!

2012. dec. 15. 11:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Mert mit csinál vele????
2012. dec. 15. 16:17
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

Semmi különöset,tehát nem tépi ki a beleit,csak megharapja amitől rángatózni kezd.

A filmről meg annyit,hogy semmi olyan nincs benne.

12/L 6.osztály.

2012. dec. 15. 17:51
 13/21 anonim ***** válasza:
65%
Való. Bár én 12 évesen ilyen Cannibal Holocaustot meg Fűrészt néztem és nem lett semmi bajom tőle.
2012. dec. 16. 00:17
 14/21 anonim ***** válasza:
89%
Maga nem durva, csak az üzenet, amit közvetít, az, ami húzódik a háttérben. Tiszta vallásos szar az egész, és azt tanítja a kislányoknak, hogy ha olyanok, mint Bella, az jó :-O Márpedig annál rosszabb, unszimpatikusabb karaktert keveset lát az ember.
2012. dec. 16. 16:35
 15/21 anonim ***** válasza:
58%

10-es vagyok. Hát azért ne 12 évesek döntsenek erről, ha lehet. Főleg olyan, aki ennyi idősen Fűrészen meg hasonlókon volt túl. Elég szomorú.

Kérdezőnek: azért James el is töri Bella lábát, meg rugdossa, azért szerintem nincs erre szüksége egy gyereknek, se arra, ahogy Alice-ék széttépik és elégetik Jamest. Ezt fenntartom akkor is, ha mindenki lepontoz.

2012. dec. 16. 20:09
 16/21 anonim ***** válasza:
89%
Ja, mert ha a gonosz boszorka megfőzi a gyerekeket, az jobb.
2012. dec. 16. 20:18
 17/21 anonim ***** válasza:
56%

12-es a korhatára azt hiszem, szóval elméletileg igen. Én is annyi voltam kb (Az Újhold megjelentése előtt), a suliban szintén ez volt a mánia, és hát akkor már meg kellett nézni. Oda voltam érte úgy kb. egy éven át, aztán huss, de szerintem sokan átmentek ugyanezen, mint ahogy a High school musicallel is :D

Szerintem nézd meg te is előtte, és majd eldöntöd,való-e neki, mert gyerekfüggő, vagy nézd meg vele. Bennem nem hagyott rossz nyomot egyik jelenete se, de emberfüggő, nekem még nem tudtak olyan horrorfilmet mutatni, amitől félek.

15/L

2012. dec. 16. 21:21
 18/21 anonim ***** válasza:
De az a baj veletek felnőttekkel hogy már nem emélékesztek rá ti milyenek voltatok 12 évesen... Persze hogy megnézheti. 11 évesen simán korhátár nézése nélkül daráltam a filmeket. Nagyjából akkor lenne értelmes a kérdés ha 12 helyett 6 évest kérdeznél. Akkor tényleg azt mondanám nem gyereknek való. De bassszameg ahogy öltöznek a 12 évesek majd biztos durva lesz neki egy alkonyat. Majd félni fog tőle mert Edward a végén verekszik Bellával és elfolyik benne 2 csepp vér....-.-"
2012. dec. 17. 02:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Más felnőttnek öltözni és más annak lenni. Én pontosan emlékszem, milyen volt 12 évesnek lenni, meghatározó év volt az életemben. Első plátói szerelem, első menstruáció, sorolhatnám. Én akkor még nem szoktam hozzá a vér látványához (azóta egészségügyis lettem), egy komolyan akció vagy krimi engem megviselt. A sci-fi-ről nem is beszélve. Most 28 vagyok, de most sem szeretem a horrorfilmeket, van, ami nekem még most is sok. Nem azt mondom, hogy biztosan neki is. CSak azt, hogy nem érdemes a kor szerint kategorizálni. Attól függ, neki milyen a lelki világa. Ezt pedig a kérdező jobban tudja, szerintem. Én nem hiszem, hogy normális dolog ilyen filmeket leforgatni ennyire fiatal korosztálynak (gondoljunk csak Bella szülésére, mert nem fognak megállni az első résznél, ha tudják, hogy van több is). Ez a csaj mindenkivel összefekszik, darabokra tépnek szét embereket a filmben, levadásszák azt, aki menekül, élve égetnek, és csecsemőkre gerjednek benne. Ez szánalmas értékeket képvisel, és az egy dolog, hogy felnőttként megnéztem és eldöntöttem, hogy "nah, ezt is láttam", és más beleélni magam kislányként, hogy ez a normális értékrend. Szerintem borzalmas film.
2012. dec. 17. 08:52
 20/21 anonim ***** válasza:
A film persze borzalmas, de lehet te '81-be voltál fiatal vagy még előbb. De a mai világba, pörög minden, a gyerekek az internet miatt sokkal ismertebbek minden téren. Már ilyen korban bäszni szokás. Nem majd egy Alkonyaton gondolkozni hogy megijed-e tőle.
2012. dec. 26. 04:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!