Szerintetek az Alkonyat film, való egy 12 évesnek?
Semmi különöset,tehát nem tépi ki a beleit,csak megharapja amitől rángatózni kezd.
A filmről meg annyit,hogy semmi olyan nincs benne.
12/L 6.osztály.
10-es vagyok. Hát azért ne 12 évesek döntsenek erről, ha lehet. Főleg olyan, aki ennyi idősen Fűrészen meg hasonlókon volt túl. Elég szomorú.
Kérdezőnek: azért James el is töri Bella lábát, meg rugdossa, azért szerintem nincs erre szüksége egy gyereknek, se arra, ahogy Alice-ék széttépik és elégetik Jamest. Ezt fenntartom akkor is, ha mindenki lepontoz.
12-es a korhatára azt hiszem, szóval elméletileg igen. Én is annyi voltam kb (Az Újhold megjelentése előtt), a suliban szintén ez volt a mánia, és hát akkor már meg kellett nézni. Oda voltam érte úgy kb. egy éven át, aztán huss, de szerintem sokan átmentek ugyanezen, mint ahogy a High school musicallel is :D
Szerintem nézd meg te is előtte, és majd eldöntöd,való-e neki, mert gyerekfüggő, vagy nézd meg vele. Bennem nem hagyott rossz nyomot egyik jelenete se, de emberfüggő, nekem még nem tudtak olyan horrorfilmet mutatni, amitől félek.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!