Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezek a ruhák tényleg nagymamásak?

Ezek a ruhák tényleg nagymamásak?

Figyelt kérdés

Amerikából rendeltem őket, de sajnos a méret nem mindenhol megfelelő. Férjem közölte, hogy nem is baj, mert ezek olyan ódivatúak. :( Tényleg azok mert nekem úgy tetszenek és szeretnék megfelelő méreteket rendelni belőlük, de csak ha nem ciki. Irodában dolgozom, oda venném fel tárgyalásokra meg ilyesmi.

[link]

2012. dec. 27. 00:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
milyen méret volt az ami rossz? ha s-es a mérete engem érdekelne sztem nem nagymamásak hanem egyszerűen gyönyörűek!
2012. dec. 27. 11:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is meg vagyok bolondulva értük és fel is veszem. Nem kérdeztem soha senkitől, hogy tetszik vagy sem neki. Pedig én 22 vagyok.
2012. dec. 27. 16:38
 13/13 A kérdező kommentje:

Azért rendelem őket, mert már lejártam a lábamat, de SEHOL nem találok fele ilyen szépeket sem a városban. Bár lehet rossz helyen nézelődöm. :S

A méretek mellbőségben nem voltak jó, kicsit passzentos volt néhány. Az S méret nem tudom mekkora, de mindegyiknél megadtam a minimum méreteket, az alapján meg tudod nézni jó-e.

Továbbra is köszönöm mindenkinek a kommenteket!! Örülök, hogy van más is, akinek azért tetszik az ilyesmi. :)

2012. dec. 30. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!