Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem unalmasak ezek...

Csak szerintem unalmasak ezek a ruhák?

Figyelt kérdés

(Tekintsünk el most az áraktól)

Mindenhol azt olvasom/hallom, hogy az Esprit, a Takko, a H&M micsoda szuper ruhákban bővelkedik. Egyedül én gondolom úgy, hogy ezek a márkák unalmas, fantáziátlan ruhákat gyártanak? (A Takko, esetleg H&M még tűrhető, na de az Esprit az már a legalja, cserébe nem valami olcsó)

2012. dec. 22. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Ritkán látok olyat ezeken a helyeken ami tetszik. Bár velem ez mindenhol így van.
2012. dec. 22. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
93%

Sem a Takko, sem a H&M nem márkák. Ázsiából összevásárolnak konténerszám, felcímkézik és ennyi, nem gyártanak. Az Esprit nem tudom, mit csinál.

Fogjuk már fel, hogy a butik neve nem márkajelzés.

Mondjuk már én is belegondoltam, hogy ezt kéne csinálni, mint ezek az üzletek. Felvásárolni egy vagon középkategóriás göncöt, címkézni és eladni, mintha márka lenne, az átlagember simán bekajálja és észre se veszi, hogy ugyanezt a minőséget a kínaiban is megkapja. :)

2012. dec. 22. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem H&M-es cuccokkal nem volt problémám sosem. Tetszenek a ruhák, ahogy rengeteg lánynak is, nemhiába a világ vezető ruhaboltjának számít. A Takko is jó, csak kevés nekem tetsző cuccot találok ott. Az Esprit nagyon nem az én stílusvilágom, oda be sem teszem a lábam, de van egy pólóm onnan, ami már legalább 5 éve megvan és semmi baja. A New Yorker nem unalmas? Vagy a Zara? Esetleg a Bershka? Amúgy nem vágom, miért kellett ilyen hülye kérdést feltenned. Te talán valami nagynevű márkaboltban vásárolsz? :D
2012. dec. 22. 18:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A Takkot nem szeretem. De a H&M és az Esprit szerintem jók. Árulnak "unalmas" cuccokat, és stílusosabb dolgokat is. Mindenki szidja ezeket az üzleteket, hogy milyen tucatok, de furcsa módon, én nem szoktam látni ezeknek a márkáknak a picit is merészebb darabjait az utcákon. És az Espritnek vannak parfümjei, sminkjei, órái, még néhány bútora is. Szóval ha ez nem egy márka, akkor nem tudom mi az. És a kínai üzletekben meg ezekben a boltokban nagyon nem ugyanaz a minőség van. A kínaiban minden undorító anyagú, és süt a gagyiság.
2012. dec. 22. 18:43
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
az espiritet nem ismerem, itt nincs, ahol én lako. a takkot egyenesen utálom, televan gagyi, mamás/cigányos sz*rokkal. a h&m-met pedig szeretem, nagy a választék, és elég hamar megjelennek a legújabb divat fazonjai stb. elérhető áron.
2012. dec. 22. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
egyik üzlet sem árul unalmas cuccokat, ugyanis az egyszerű ruhadarabokból lehet a legjobb összeállítás. persze erre a legtöbben képtelenek. ezért vesznek olyan ruhadarabokat amik úgymond "öltöztetik" őket és ehhez kevesebb kreativitás kell. bár az esprit valóban elég pofátlan áron adja a cuccait, bár vannak akiknek ez elfogadható. egyébként nem igazán van olyan hogy unalmas ruhadarab csak olyan ember aki nem tud velük bánni.
2012. dec. 23. 04:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!