Lányok! Melyik fehér karóra néz ki legjobban az alul felsoroltak közül? (képek lent)
Figyelt kérdés
1. Grando Óra
2. Vatera
3. Sok köves vatera
4. Acél szíjas köves vatera
5.Műbőr szíj
6. Pillangós óra
7. Ez türkizben (de elfogyott) :(
2012. dec. 25. 23:41
1/7 anonim válasza:
Nem vagyok pártfogója a műanyag óráknak, a bőrszíjasnak viszont a lapja nem tetszik, illetve lényegében ugyanúgy néz ki az összes, így nem tudok dönteni. Igazából a pillangósat biztos nem venném meg, bár a többit sem, de mégis az az, ami a legkevésbé tetszik. A legjobb meg talán a legutolsó, bár stílustól függ.
2/7 anonim válasza:
Az utolsó nagyon tetszik, gyönyörű, de ha elfogyott, akkor már a legelsőt választanám.
3/7 anonim válasza:
Nekem az acél szíjas és a műbőr szíjas tetszik :)
4/7 anonim válasza:
1. vagy utolsó:) nekem nagyon tetszenek a shamballa karkötők is:D
5/7 anonim válasza:
7. Türkiz
5. Műbőr szíj
6. Pillangós
Sztem ez a szilikonos szíj nem jön össze az ékszer órával...De ha már ezek közül kérded, akkor a pillangós, de így is az utolsó helyre került nálam.
7/7 anonim válasza:
Nekem a 4. tetszik a legjobban, mert imádom ami csillog-villog és ez pont olyan ami nekem tetszik. Ilyesmi van nekem is, csak feketében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!