Ilyen alakkal milyen ruhát vegyek fel szilveszterkor?
Egy házibuli lesz,nagyjából 15-20 emberrel,de nem szeretnék a farmer-póló összeállításban menni.18L
Köszönöm a válaszokat!
Kedves Utolsó!Köszönöm! :)
Tudnál mutatni pár smink-és frizuratippet?Mert nem vagyok még annyira jártas a témában...
Cirkuszsátrat.
Hát mégis mit vennél fel? Ruhát! Öltözz elegánsan, az eltereli a figyelmet a súlyfölöslegedről.
Kedves Utolsó!
Hmmmm...nem mondod!?
Szerinted hogyha tudnám, hogy mit vegyek fel konkrétan,akkor kiírtam volna ezt a kérdést...?
Szerintem is nagyon jó alakod van! Hidd el, hogy sokkal nőiesebb egy teltebb lány, mint egy fapálcika! Nem is értem, hogy a mai férfiaknak miért a csontsovány kell folyton!
Nyugodtan fölvehetsz térd fölé érő ruhát/szoknyát is! Hidd el, nagyon csinos leszel benne! (Csak nehogy megfázz!)
Ne mondd, hogy nem szűkítettem a kört azzal, hogy elegánsan öltözz :( !
A cicid nagyobb mint a képen linkelt csajé? Ha igen, akkor jól kivágottat javaslok.
Ha a vádlid "aránytalanul" vékony a combodhoz képest, akkor minden áron szoknyát, és fekete vagy sötétlila (de ahhoz zöld felső!) harisnyával. Ha táncolni fogsz, akkor fogd össze hátul a hajad tinis módra. Ha inkább beszélgetsz akkor csinálhatsz valami extrémet, de a füledből ne takarjon el túl sokat (utóbbit ajánlom nagyon megfogadni ha pasit akarsz fogni).
Egyébként igazán küldhetnél egy-egy képet magadról, mert így csak vaktában lövöldözünk. Meg egy pár ruhádat is lefotózhatnád!
#5 voltam.
Köszönöm a válaszokat Mindenkinek!
Nem,sajnos nem nagyobb a cicim.
Hogy érted, hogy a fülemből ne takarjon túl sokat?Ez miért ennyire fontos?
Ruhát sajnos(vagy nem sajnos)újat kell vennem, ezért kértem a véleményeket, hogy milyet is vegyek.
szerintem valami ilyesmit is felvehetnél:
Ha túl rövidnek találod, biztos van hosszabb fazonú is, de még akár egy vastag fekete harisnyát is alávehetsz!
Jó bulit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!