Szilveszterkor elmennétek ilyen ruhába bulizni?
Figyelt kérdés
ruha: [link]
kiegészítők:
táska: [link]
cipő: magassarkú.
a cipő, táska,kiegészítő megvan..
16éves vagyok
2012. dec. 9. 12:11
1/12 anonim válasza:
Persze, szerintem nagyon jó lenne így. Bár az arany karperecből csak egyet vennék fel, esetleg a másik karkötő helyett inkább egy mutatós arany fülevalót vennék fel.
3/12 anonim válasza:
Nekem ez így túl unalmas, de ha neked tetszik akkor ezt vedd fel.
4/12 A kérdező kommentje:
köszi első megfogadom a tanácsod :) és a többieknek is.
2012. dec. 9. 12:28
5/12 anonim válasza:
szerintem is a fülbevaló jobb ötlet, csak ne karika legyen. Egyébként ez a ruha nagyon tetszik! :) 18/l
6/12 A kérdező kommentje:
:)köszi, ment a zöld kéz neked is !
2012. dec. 9. 13:53
7/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van. A karkötőnél én is javaslom, hogy ne vedd fel mindkettőt. Vagy a két percet, vagy csak a díszeset, a kettő együtt túl sok. A táska amúgy tök jól néz ki, de pl engem zavarna, hogy "nagy", ha éppen bulizok. Inkább valami kisebbet választanák, valami borítéktáskát, vagy amit át tudok vetni a vállamon, és épp a tárcám, telefonom, kulcsom elfér benne. Zavar a nagy táska, ha táncolok, a ruhatárba meg nem szívesen adom le a táskámat.
De ha téged nem zavar, akkor persze, hogy jó :))
21L
8/12 A kérdező kommentje:
a piát én viszem, és házibuli lesz, egy nagyon nagy házban.. és ugye valamibe bele kell tennem, zacskóba nem vihetem :D de köszönöm, akkor csak egy karkötőt veszek fel, és valami fülbevalót :) ment neked is a zöld kéz ;)
2012. dec. 9. 14:55
9/12 anonim válasza:
ez a ruha marha jól néz ki a karkötőt már leirták a táska is tök jól néz ki de engem zavarna ha ilyen nagy lenne de ha téged nem zavar akkor nyugodtan mehetsz ebbe bulizni :)
10/12 anonim válasza:
Soha és semmi pénzért nem vennék fel ilyen göncöt. Nem az én stílusom az ilyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!