Milyen ruhát vegyek fel szilveszterkor, ha a barátommal és a családjával leszek?
Figyelt kérdés
Barátommal és a családjával leszek...mit vegyek fel, tudnátok ajánlani valamit csinos rucit, vagy ti mit vennétek fel? :) 17/L2012. dec. 4. 14:23
1/2 anonim válasza:
Szép neonzöld hosszú szoknya meg aranyos kötöttpulcsi mondjuk kék vagy sárgásfehér.
Ha viszont amolyan őrültek a rokonok (pl. én az lennék) akkor neonzöld-kanárisárga ruhakombó.
2/2 anonim válasza:
Én általában a kényelemre megyek rá. Én egy sima farmert vennék vennék fel,s hozzá egy kicsit szexisebb csillogosabb felsőt. Egy olyan felső ami kihangsulyozza az alakot.Szerintem kiöltözni nem kell.. Estleg ha kimentek akkor meg egy meleg mondjuk kötött pulcsi és szövet kabát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!