Egy kis faluba lesz bál szilveszterkor egy csillogós felsőt vennék fel, és egy fekete farmer nadrágot szerintetek ez jó lenne?
Mert ha így látatlanba azt mondjuk hogy nem lesz jó, akkor nem veszed fel? Nem vagy te egy kicsit befolyásolható?
Szerintem vegyél fel egy piros pöttyös szoknyát bordó harisnyával, és arany színű vastag övvel, jó lesz az úgy.
"bálba koktél ruha illik, nem farmer!"
Akkor el vagytok tévedve, amit faluban bálnak neveznek, az egy sima buli zenével, nem valami puccos parádé.
14:34:
Persze, falun kockás szoknyában járják a polkát a TSZ istállójában... Hol élsz? Falun is kiöltöznek a fiatalok úgy, mint városban.
"Figyelj, kicsit jobban olvasd el a kérdést! Azt írta egy kicsi faluban, igenis vannak szerintem olyan kicsi faluk ahol nem hiszem hogy mindenki csilivili pi**a ruhában 12cm-es magassarkúval táncol.Ezért kérdeztem,rá a részletekre."
Hát én falun éltem 22 éves koromig, képzeld el, ott sem kirívó öltözet a csillogós felső és a farmer. Az ottani lányok is viselnek dögös göncöket, sminkelnek, stb. Nem tudom, merre lakik a kérdező, de hacsak nem Kelet-Mo-i tanyavilágban, akkor biztos, hogy nincs az a falu elzárva a külvilágtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!