A lúdtalpra milyen hatással van a magassarkú?
Figyelt kérdés
mert a lapos talpú cipőben mindig problémáim vannak, ha nincs benn éppen a betét, viszont anyám mindig magassarkút hord, ugyanúgy lúdtalpas, és semmi problémája.2012. dec. 20. 20:47
1/1 anonim válasza:
Nekem is volt lúdtalpam, elmentem ortopédiára, ahol kifejezetten javasolták a magassarkú hordást. Persze nem a 10 cm-eset, hanem olyat, ami nem teljesen lapos, tehát kb. 3-4 cm-es. Bokasüllyedésnek is nevezik a lúdtalpat, épp ezért van szüksége a bokádnak arra, hogy kicsit meg legyen emelve. A lúdtalp betétek is "rámpa alakúak" ( erre biztos van valami szakszó), szóval szerintem szerezz be egy nem egészen lapos cipőt, azok nem túl egészségesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!