Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz a babacipő egy partyruciva...

Gáz a babacipő egy partyrucival buliba?

Figyelt kérdés
Magas lány vagyok így nem akarok magassarkút felvenni, ami persze tudom hogy jobban illik egy partyruhához, de én inkább kihagyom, botorkálni se akarok benne plusz még fájni se akarom hogy fájjon a lábam egész este táncolni benne. Kíváncsi vagyok ti hogy vélekedtek szerintetek milyen lenne ?

2012. dec. 11. 22:42
 1/7 anonim válasza:
Balerina cipőre gondolsz? Nem gáz.
2012. dec. 11. 22:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen :)
2012. dec. 11. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz. De ilyen hidegben kimész balerinában az utcára?
2012. dec. 11. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
nem gáz, de borzasztó hideg van:( és ha félsz attól, hogy gáznak tartanak biztos megnéznek majd, ha ilyen időben azt veszed fel
2012. dec. 11. 23:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak van valami lapos talpú csizmácskád, ilyen hidegben a balerina nem túl jó választás.
2012. dec. 12. 02:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Kocsival megyek egy szórakozó helyre ahol FŰTÉS van.
2012. dec. 12. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Elnézést b*meg, hogy segíteni akartam, bocsáss meg, nem volt benne a leírásban, hogy oda-vissza cipelik a p*csádat... hisztis paraszt k*rvája, remélem körberöhögték a babacipődet.
2013. jan. 30. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!