Pediped / Siesta / Nike. stb. mit vegyek a kislányomnak?
Sziasztok!
Kislányom 11 hónapos, már lépked és bölcsis, viszont még nagyon pici a lába (18-as). Enyhefokú dongalábbal született (amit már nagyrészt kikezeltünk), ezért a sokak által javasolt szupinált cipő Neki nem jó. Kéne cipő bentre, kintre, hidegre, de nem tudom mit vegyek. Most egy Siesta szandija van, de olyan nehéz az a cipő, ráadásul a haránt emeléses csak hát 18-as utcai cipőben nem volt nagy a választék. Bent meg mivel jó idő van még mezítláb van (A zoknit leveszi).
Bentre Pediped original-t gondoltam, abban talán tudnának dolgozni a talpizmai, viszont Pediped GG-ből már nincs őszi, lány cipő. Valami nem puhatalpú sportcipő (FILA-t láttam elég picit)szerintetek jó lenne?
Szóval tudnátok segíteni? Ha az egészségéről van szó sem a cipő kinézete, sem a pénz nem érdekel. Csak az a lényeg, hogy ne fájjon majd a lábacskája egy életen át.
Előre is köszönöm!
Szia! A bölcsiben feltétlen kérdezz rá(akár a bölcsis dokitól) mert nálunk pl a puhatalpút és mamuszt (zoknival egyben lévő kiscipőt) nem is engedik. Nekünk egy kis egyszerű (2000 ft körüli) kiscipője van bent.Kint még szandálban van,mert azért jó idő van.Ha esetleg hideg lenne van bent egy egyszerű noname edzőcipője is.
Nyáron ilyesmiben volt: [link] (Bokafogós bőrcipő)
[link] bent meg egy ilyenben van csak egyszerű rózsaszin virágos,az volt a fontos hogy egyedül le tudja venni.
Köszönöm!
Bármit engednek. Nagyon jó bölcsit találtunk, mindenben alkalmazkodni próbálnak ahhoz, ahogy otthon szokták a gyerekek. Nálunk szempont, hogy ne tudja egyedül levenni, mert akkor azt meg is teszi, amint ráadják:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!